Scudo Sports

Giresun

Scudo
çok güzel. bende 5 haftadır amerikanyadan gelen arkeologlara kazı alanında tercümanlık yapıyorum. arada bi bisiklete biniyorum ama 40 km yi geçmiyor byu

yarın alıyorum amobea yol bisikletimi birkaç gün sonra ulaşır elime

sağol enescim inşallah sende aramıza katılırsın artık yarın gelecek sanırım elimde olur

naty selami abime bakın artık o da hız yapacak ha. ma bu bizim için hiç iyi olmadı be. sana dağ bisikleti ile ulaşamyorrduk artık hiç ulaşamayız.
hayırlı olsun resmini burada görmek isterim

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
beni seven herkese teşekkür ediyorum bu sevinci benimle paylaştıkları için sonsuz sevgilerimi sunuyorum. bisikleti bugün aldım topladım birazdan eve götürüp yatak odamda bir gece misafir edeceğim yengeniz o kadar izin verdi. çok sevinçliyim inşallah sizlerde daha iyiye güzele ulaşırsınız bi gün teşekkürler
çarşamba akşamı bekliyorum giresun ekibi ufak bi tur atabiliriz.:)

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
tamam çarşamba akşamına ufak tur olabilir akşam 7-8 gibi çıkılır giresundan ilk mola bulancak ordan bilemem artık neresi olur...

• Beğen
mustafa hocam anlat nereye gittiniz ...ben yetişemedim çalışıy0rdum ..özür dilerim...

bende gitmedim.selami beni aradı.senin gelmeyeceğini o yüzden bende gelmeyeceğimi söyledim.selami yanlız gitti.ramazanda gece turları yaparız.iftardan sonra çıkar sahurdan önce döneriz.

• Beğen
@mustafakoc

bisikletimi denedim dün akşam yağ gibi kayıyor altımdan çıkacak gibi biraz alışma süresi verdim bakalım ama çok güzel ben tam not verdim görünce siz ne diyeceksiniz merak ediyorum. enescim kusura bakma çoğunluk sağlanamadı bu yüzden gelemedik kenan arabayı sanayiye götürmüş hocamda ışığım yanmıyor diye neyse başka bir akşam geleceğiz. kimse gelmezse ben kendim gelirim

Geri