Scudo Sports

Giresun

Scudo
yaw enes nerdenn buluyon bunları şaşıyorum sana tamam bence çok güzel olur...:)

selam arkadaşlar dün akşam arkadaşlarla beraber gece denize girmeyi planladık deniz kenarına gittiğimizde gece bisikletli bir adamın çadırının içinde yattığını gördük hemen yanına gittik ama flaminçe konuşuyordu pek bir şey anlamadık ama hollandadan gelip avrupayı ve türkiye üzerinden ordan türk cumhuriyuetleri ve ordan en son olarak hindistana kadar gitmeyi planlıyormuş en son olarak bana bir web adresi vermeye çalıştı ama gece karanlığına ya tam yazamadı veya ben anlayamadım sizinle paylaşmak istedim ...

www.ronodefiets.waarbeujy.nu veya ranodefietswaarbeujy.nu gibi bişeydi tam anlamadım yardımcı olacak arkadaş varsa yazsın bende merak ettim..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
beni düşünen arkadaşlara teşekkür ediyorum düğünüme gelen ve gelemeyenlere saygılar sunuyorum. enescim sana hediye edicem o damatlık formayı bulabilirsem. bide bedenini bulabilirsem ilerde kaç kilo olursun bilmem

@bisela

Selamlar Selami abi,
Kusura bakma Pazar günü düğününe gelemedim. Şansıma o gün Ordu'da yarı doğal afet yaşadık desem yeridir. Tüm gün elektrik ve sular kesikti. (Tüm şehirde) Ben de annemi evde yalnız bırakıpta gelemedim açıkçası.

Hayatımda belki de ilk defa bir şehri böylesine kapkaranlık gördüm....(sokak lambaları büyük nimetmiş, anladım)

Selami abi yenge ile mutlu,mesut bir ömür sürmeni dilerim. Bisikletten kopmak yok. :D İstesen de mümkün değilya. İşin sonuçta :D

Buarada kafamda deli planlar var. Bu damatlığın bir de gelinliğini buldukmu süper olacak :D Gelin-Damat tandem bisiklete binip, şehir turu atacaz. E doğal olarak düğün konvoyu bisikletlilerden oluşacak :D Haha düğündeki herlesin formalı- kasklı olduğunu düşünemiyorum bile :eek: Bu arada düğünü herhangi bir ayın son cumartesine denk getirdikmi düğün konvoyu evlere şenlik olur. Critical Mass'a dahil ederim :D

Çenem pis düştü :D

Bu pazar ben yokum. Samsunda DGS sınavında yüsuf çekiyor olacağım. Bana şans dileyin, bol bol ''bisikletci duası'' edin :D

• Beğen
selam arkadaşlar fransa turunu izledim 8. etbı gerçekten son 4 km. müthiş geçti hayran kaldım.. neyse bu akşam ordu gitmeyi planlıyruz aksilik olmasa 8-9 gibi çıkacağız duyrulur...

evet bu gece iyi bir tur oldu yine tempolu geçli rtalama 28-30 gibiçevirdik dönüşte deniz ve yemek çk iyi oldu .. diğer arkadeaşları da bekliyruz. unutmadan recai abi sana bir çizik attım bu akaşam gelmediğn için...

Dün Samsun'daydın. Bu gün geldim. Bir dahaki organizasyonda mutlaka haberim olsun yine ;) Bu arada bu satırları yazarken çok güzel bir haber aldım. Artık haftaya tek değilim ;) Partnerim geliyor :) Kimmi? Süprizzz :)

arkadaslar karadeniz turu kadar turkiyemde zevkli bir tur olamaz x) ben amasya merzifonda oturdum 4 sene ve samsun ordu uzun yollarını gitmek kıyı boyundan gayet zorlu ve zevkli :D

Arkadaşlarım,abilerim güzel bir haberim var,400-500 liralık bir bütçeye sahibim ve yeni bir bisiklet alacağım,ama şuan kararsızım ne alacağım konusunda,bol bol fikirlerinizi bekliyorum... :)

Sizlerden ses çıkmadığı için bugün Hilltop marka Aluminyum kadro,ön amortisörlü bisikletimi aldım,mali sıkıntıdan dolayı bu bisikleti almak zorunda kaldım,umarım ileride daha güzellerini almak dileğimle... :)

evet ben geldim ne var ne yok anlatın bakalım aynakolları çevirmeye devam bu arada 1 hafta ankaradaydım erdoğanlar bisiklet lütfü abiyle tanışma fırsatı buldum gerçekten 10 numara bir insan recai abiye scott taytını aldım gerçekten güzel ...hafta sonları musait olursa hafta içşide devam ...:)

• Beğen
Geri