Scudo Sports

Giresun

arkadaşlar hava yağışlı olduğu için turu erteledik haftaya kadar hafata içi akşam 18.30 dan sonra küçük gezinti şeklinde sürüşler yapılabilir katılmak isteyen foruma yazsın selamlar

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
Scudo
öncelikle foruma hoş geldiniz Murat Bey ekibimiz hafta sonları değişik yerlere turlar düzenliyor.Bu gezilerle ilgili bilgiler forum sitemizde yer alan Bulancakta bisikletle ilgili işyeri olan Bisela ,Giresun merkezde ben ve arkadaşlarım kararlaştırıp önererek katılacak arkadaşlara belirli yer ve saatte duyuruyoruz Gelecek arkadaşlar nerden nasıl katılacaklarını foruma yazıyorlar.Sizlerlede tanışıp birlikte gidebiliriz.Yanlız Bulancaklı arkadaşımız bisela bisiklet dükkanından gerekli bilgiyi alabilirsin

Dostum hangi tarafa gitmek istiyorsun eğer Bulancak tarafına gidersen Hüseyin ve Müslime de haber verde işim olmazsa birlikte turlarız

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
arkadaşlar bu hafta gezi planını cumartesiye alıyoruz görev durumundan bazı arkadaşların nöbetleri ile uyumsuz olduğu için. hava düzelmedi yağış devam ediyor fakat bu cumartesi yağmuru zorlamayı düşünüyorum deriden içeri giremez galibaa bekliyorum benim gibi düşünen arkadaşları çamurun ve yağmurun zevkine varırız en azından hava ılık üşümeyiz şimdiden kendimizi adapte edelim ki iklim bizi zorlamasın katılımın fazla olmasını diliyorum. teşekkürler

• Beğen
Havaların düzeleceğini ümit ediyorum.Katılımın iyi olacağı kanaatindeyim.Bu turda varım diğer arkadaşlarıda bekliyorum.

• Beğen
ok hocam hava şartları iyi olursa tel. görüşürüz selaminin yanına uğrarız yeni motor almış arkadaş bi bakalım.....

evet mustafa hocamın pazar nöbeti olduğu için cumartesiye alındıı

@bisikletcanavari

yarış nerde enes paraya ihtiyaç var yarış paralı mı biraz para kazanalım:boese157:

@bisela

İstanbul Polonezköyde abicim ;) Valla par avarmı bilmiyorum. Derece çoook uzaklarda olduğu için harıcah alsam yeter bana . Ödülde gözüm yok :D

motora çok para verdin galiba selami açığı yarışlardan mı tamamlayacağın........:)

tabii biraz para lazım ama bize de uzak görünüyo derece şu aralar hafta sonu yapıcaz dereceyi Allah izin verirse sende gel istersen bi yayla yapalım

• Beğen
cumartesi günkü bisikletle yayla turu gezisinin saat kaçta nerede toplanacağımızı ve kimlerin katılacağını yazarsanız memnun olurum.Kenan niye soru işareti koymuş.Onun gelmesini çok istiyorum. İsmail sen gelip gelmiyeceğini yaz.Müslim,organizetör arkadaş bisela ve ben ayrıca gelmek isteyen varsa foruma yazsın

• Beğen
Kenan abi sen gelcek misin cumartesi günü yayla turuna soner filan katılcakmış benide cağırdı.Senide bekliyorum abi sohbet eder takılırız....

• Beğen
son durumu söylüyorum arkadaşlar yarın saat 8 de ataparkta toplanıyoruz malum ben bulancaktan gelecem. hava şartları artık sorun olmaktan çıktı çünkü yağmuru takmıyoruz o kendi bildiğini bizde kendi bildiğimizi yapıyoruz. yağmurluk ve kalın giyecekler alalım arkadaşlar rakım yükseldikçe hava ısısıda düşecek özellikle dönüşte üşümeyelim dönüş muhtemelen geceye kalacak aydınlatma cihazlarını da yanımızdan eksik etmeyelim unuttuğum birşey varsa ekleyelim arkadaşlar yarın görüşürüz nette ulaşamayan arkadaşlara tlf la irtibat sağlansın teşekkürler:Skull-175

Geri