Scudo Sports

Giresun

:) Hava nerede iyi
Sis dağında kar var :) istenilirse gidilebilir.

Scudo
Merhaba uzun zamandır forumdayım giresun merkezde ikamet eden arkadaslar var mı acaba?
Beraber bisiklet antrenmanı yapacagımız bazen koşuya gidebileceğimiz? Yani Giresunda sporu seven antrenman yapmak isteyen antrenman arkadası arıyorum
:)

• Beğen
Tepkiler: alpin poyraz
Askerliğimi Giresun merkezde yapmıştım. Dolu dolu saniyesi saniyesine tam bir yılımı geçirdim orada. Hatta o kadar alıştım ki, tezkeremi aldıktan sonra uygun bir iş bulup yerleşmeyi bile düşündüm :) Zira mümkün olsaydı size eşlik edebilirdim. Yol bisikleti için Karadeniz sahil yolu biçilmiş kaftan. Dağ bisikleti için yer bakmaya gerek yok. Batlama deresini takip edince ileride kalan tepelere kar altında yürüyerek çıkmıştık. Zikzak çizen toprak yolu var. Dağ Bisikleti ile tırmanmak için muhteşem bir yol. Downhill için de harika bir iniş olur. Özledim şimdi bakın :( Bana bir iş bulun hemen geleyim :D

memleketten 6 yıl önce ayrıldım ama aklımda hep yol bisikletiyle giresun-trabzon arasında tur yapmak vardır :) birgün dönersem irtibata geçerim.

@Ugur Basdag

Buyrun bekleriz :) Evet sahil yolu yol bisikleti için dağlar mtb için uygun bisiklet için uygun şehir fakat bisikletçi sayısı cok fazla değil :)
Eğer bir gün yolunuz düşerse Giresuna mutlaka bisiklet sürelim beraber :)

@mustafatepe

Daha önce trabzon-giresun turu yaptım insallah birgün birlikte yaparız , buyrun gelin :)

Yazın Karadeniz turu yapmayı düşünüyorum. Katılım olursa bir grup, olmazsa tek başıma çıkacağım. Eğer katılım olursa rotayı diğer arkadaşlar ile ortak çizmek istiyorum, herkesin keyif aldığı bir tur olmalı. Çıkış İstanbul da olabilir başka bir şehir de. Yalnız tek çıkarsam tura memleketim Sinop'tan başlayacağım Artvin'e kadar gitmek hedefim. Tabi geze geze tadını çıkara çıkara. Uygun olursan beklerim. Giresun'dan hatta uyarsa Sinop'tan eşlik edebilirsin :)

29 Haziran Giresun bisiklet festivaline davetlisiniz

Mustafa Hocam Muslum nasıl yani yendim demişti bana :(( Cok uzuldum Allah-u Tela yattığı mekanı cennet eylesin toprağı bol olsun. Gercekten inanması cok zor bı durum :((((

Birkaç ay önce Selami abinin yanına gitmiştim bisiklet turuyla ilgili hiçbir şey söylememişti. Katılmak güzel olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Ben merkezdeyim ama şu an bisikletim yatıyor.

Giresun Merkez. Bisiklet şuanda yatmakta yaz akşamları sahilde görursunuz benide..

@Yunus Emree
İnşallah yakında sürersiniz :)

@sessiz_dj
Hocam daha önce sizi görmüşlüğüm var :)

Bende seni bir çok kez gördum bisiklet uzerınde antreman yapıyorsun. Ben artık hobı olarak yapıyorum elımden geldiği kadarıyla bisiklet üzerindeyken özgürlüğün tadı bam başka...

Bende Giresun merkez/mevki yeniyol.... ama yasadigim yer Stuttgart/Almanya :( Yoksa sizlerle seve seve tura cikardim...

@Yücel Demirkılıç
Zincir alırsam inşallah sürecem:)

Giresunda bisiklet ekibini var , artık daha da büyümeli :) inş. yakın zamanda karsılasırız

• Beğen
Tepkiler: Yunus Emree
@Yücel Demirkılıç

Galiba iki kere karşılaştık, İsmail hocayla antrenman yapan sen değil misin?

Geri