Scudo Sports

Giresun

Devam devam :) daha yeni başladık artık

Scudo
bu hafta sonu bektaŞ yaylasindan, karagÖl (aygir gÖlÜ-elmali obasi) gİtme planim vardir. Katilmak İsteyen arkadaŞlarin burdan bana ulaŞmalari gerekmektedİr. UlaŞim araÇla bektaŞ yaylasina kadar olacaktir. GÖle kadar olan bÖlÜmde bİsİkletle gİdİlecektİr. FotoĞraf makİnasi ve dÜrbÜnlerİ getİrmeyİ unutmayin, gÖkyÜzÜnden seyrİ alem yapacaĞiz. Bu muhteŞem olayi kaÇirmayin derİm.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
http://i286.photobucket.com/albums/ll100/jakrep/salcano_zps9cd8169b.jpg

1-2 aylık kron xc250 den sonra (ki hala duruyor, yayla gazı için) yukarıdaki bebeğe an itibari ile kavuşmuş bulunuyorum. Yol performansı muhteşem. Bakalım rampalarda beni ne kadar zorlayacak. Hadi hayırlısı.

Tersten başladık galiba :) Adım Aydın. Giresun'dayım.Ne iş olsa yapıyorum bu aralar. (Şunu yap, bunu yap diyorlar. Mecburen yapıyoruz ekmek parası :) Bisiklet çocuklukta sokakta ne bindiysek o kadardı. Şimdi her gün. (Çok detay varmış bu işte. Haftalardır okuyorum, bacaklardan çok gözler yoruldu)

Vesselam merhaba...

arkadaşlar bilindiği üzere artık doğa yeşermeye başladı, bu da demek oluyor ki bizim doğa turlarımız başlayacak, giresun valiliğininde desteklediği doğa ve bisiklet turizmini bu yıl daha çok sayıda bisiklet sever ile organize edeceğiz, şimdiden katılımlarınıza teşekkür ederim.

yarın ilk yayla turumuza çıkacağız. giresun bulancak, çaldağ, inişdibi, kulakkaya toplanma merkezi, kulakkaya yaylasına çıkıldıktan sonra bektaş yaylası için karar verilecek, duruma göre gidilecek, yarın hava şartları soğuk olacağından gelirken kışlıklarla gelinmesi rica olunur. dönüşte üşümek istemeyen arkadaşlara duyurulur. sabah saat 7,00 de hazır olunacak. irtibat için 0 533 442 48 45 den bana ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Ben de merkezde oturuyorum arkadaşlar. Olabildiğince kuzenle geziyorum, kalabalık olması fena olmaz:)

Eyvallah Selami bey, sayenizde :)
Yarın iş güç yok. Yat dediler, yatamam gayri, uzun yol var ufukta. Hayırlısı.

• Beğen
Neler oluyor yahu .. ? :)
Biraz kıpırtı var :)
Aydın ağabeyim...
Yeni yoldaş ve yeni yollara dileklerim ile.

Selamlar..
Giresun ve çevre ilçelerden Bisikletçiler ile buradan İletişim halinde olalım...
Herkes nerede ?
Ben mi göremiyorum...:cool:

Canlan Giresun.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Benim Akranım Murat CÖMEZ beyfendi var Giresunlu herhalde yakın zamanda sizlerle temasa geçer...

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@mustafakoc

müslüm arkadaşımız artık aramızda değil, hak tecelli etti, seni seviyoruz müslüm seni unutmayacağız. mekanın cennet olsun.

• Beğen
Tepkiler: sessiz_dj
Çok üzüldüm ya.Gencecik bir insan.Allah gani gani Rahmet eylesin.Kalan yakınlarına sabır versin.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Geri