Scudo Sports

Giresun

kış bitmek üzere, kar artık erimeye başladı yollar yavaş yavaş açılıyor, nisanın sonuna doğru ilk yayla etkinliğimizi burdan duyuracağız.

Scudo
Değerli forumdaşlarım...
Belki bir çoğunuz bilirki benim gecen seneden bu yana istekle arzu ile yapmak istediğim.. çeşitli sebeblerden dolayı başaramadığım fakat taslakta kalan bir gezim vardı..
İlk önce İstanbul-Görele
Sonra Sinop-Görele
Olarak değişmiş olup gecen sene kurban bayramı öncesi memleketime otobüsle gitmek zorunda kalmıştım ( kötü hava koşulları ve yağmur nedeni ilen )
Fakat bu sene daha orjinal fikirlerle yolda olmayı allah cc niyaz ediyorum..
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=79335 (GECEN SENEKİ POST ''KONU'')

İSTANBUL(ÜSKÜDAR KALKKIŞ)
ŞİLE
AĞVA
KEFKEN VEYA AKÇEBEYLİ
KARASU
AKÇAKOCA
EREĞLİ
ZONGULDAK
BARTIN
BARTIN'DAN SONRA SAHİL YOLU İTİBARİ İLEN CİDE
DOĞANYURT
İNEBOLU
SAHİLDEN SİNOP
SAMSUN ORDU
GİRESUN
SON OLARAK KENDİ EVİM GÖRELE ;)

BU MEVKİLERDE VEYA YAKIN OLAN KISIMLARDA BENİ MİSAFİR ETMEK İSTEYEN DOSTLARIMA SESLENİYORUM..

BANA:
MOBİL : 0544 304 42 21 VODAFONE.
FACEBOOK : (link) & (link)
MSN : for_you02@hotmail.com
7/24 arayabilir bilgi alabilirsiniz.

İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

• Beğen
Tepkiler: tunahan beyhan
var elbette, isterseniz pansiyon bile var kümbetin arka tarafında, uzundere bölgesinde lokanta ve konaklama yeri mevcuttur. yada doğayla başbaşa kalmak isterseniz, kümbetin Aymaç tepesine çıkarkan yeterince piknik ve konaklama yeri var, birde koç kayası denilen bölgede piknik ve konaklama yeri vardır. bilginize eğer irtibat kurmak isterseniz sizlere eşlik de ederiz, hertürlü yardımcı oluruz..

Merhabalar güzel memleketimin güzel bisikletçileri,artık uyanın.Bir an önce kümbete gidelim.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Ülkemizde 700-1000 tl arası satılan şehir-tur bisikletleri bizim yayla yollarını kaldırabilir mi? Hem sahilden bir hafta sürecek uzun turlar hemde Giresun'da köy, yayla gezmek istiyorum. 1000 tl ye kadar sağlam bu işe başlamaya uygun bir bisiklet bakıyorum. Ancak şehir-tur bisikletleri ince lastikleri nedeniyle pek cezbetmiyor beni. Dağ bsikleti olarak Kron xc1000 modelini alıp scwalbe marathon plus 26x2.00 lastik takıp hem tur hemde yayla gezmeyi de düşünüyorum diğer ihtimal olarak. Yağmur ve çamurdan kaçınarak kullanmayı planlıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu yaz Hamdullah yolu göründü bana galiba :) Birde şu Giresun'a bisiklet yolları için yerel yönetimleri sıkıştıralım biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Bu hafta sonu hava Şartlari uygun olursa, baŞlangiÇ yerİ bulancak-gİresun olmak Üzere kÜmbet yaylasina Çikmayi planliyoruz. Gelmek İsteyen arkadaŞlar burdan bİze ulaŞabİlİrler. Mtb bİsİklet yanİ daĞ bİsİkletİ İle yapilacak tura İsteyenler farkli bİsİkletlerle de katilabİlİr. Yol durumu ŞÖyledİr. Katilim sayisina gÖre araÇ ayarlayacaĞiz. Toplanma yerlerİnden dİleyen arkadaŞlar bİsİkletlerİ İle devam edebİlİrler. Bİsİkletlerİmİz araÇlara yÜklenecek, derelİ-kÜmbet kavŞaĞina kadar (kotana9 araÇla İntİkal edİlecektİr. Ordan bİsİklet kÜmbete Çikilacak, aymaÇ, uzundere, kanlihan, pinarlar, alancik ve baŞlangiÇ noktasina gelİnecektİr. Turumuzun baŞlangiÇ saatİnİ sonra belİrleyeceĞİm.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Herkese Merhaba

İşim dolayısıyla Şebinkarahisar'a yeni geldim. Amacım buralarda bisiklet meraklısı arkadaşlarla tanışmak. Bu güzergahlarda yapılacak turlara katılmak en büyük arzum. Ayrıca yolu buradan geçen bisiklet sevdalılarını misafir etmek benim için büyük şeref olur.

En yakın zamanda tanışmak dileğiyle. Sağlıcakla kalın.

hoşgeldiniz foruma, biz giresunda bisiklet sevdalısı olarak size yardımcı olmaya çalışacağız. zaman zaman şebinkarahisara da yolculuk yapıyoruz. uzak olduğu için yılda bir yada iki kez gelebiliyoruz. yarın mesela kümbete gideceğiz. ama yolun bir kısmı araç ile gideceğiz, çünkü zaman yetmiyor, ama zamanı bol olan arkadaşlarda yolun tamamını gidiyorlar, neyse sizi burdan takip edeceğim, umarım karşılaşırız bir gün tekrar hoşgeldiniz diyorum. selamlar.

pazar günü saat 9 da benim dükkanda buluşacağız, gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur. yağmurluklarınızı mutlaka yanınıza alınız.

Pazar gÜnÜ yapmiŞ olduĞumuz kÜmbet yaylasi etkİnlİĞİ, yolun bellİ bİr kismina kadar araÇla gİttİk. Sonra yola koyulduk, ÖnÜmÜzde haylİ dİk ve yorucu bİr yayla rampasi vardi, yaĞmurunda etkİsİyle hem terledİk hem islandik, hem yaĞmur bİzİ isladi. Sonra yemeklemİzİ yedİk, dÖnÜŞ yolculuĞumuzda tekrar poŞetlerİmİzİ gİydİk ama bu sefer yaĞmur Şİddetİnİ daha da artirdi ve bİr gÜzel islandik ama Çok gÜzel bİr tur oldu. Bİzİ İzledİĞİnİz İÇİn teŞekkÜrler. En yakin zamanda dİĞer yaylalarda gÖrÜŞmek Üzere...

Eeee burdan yazdik sen nerdeydİn mÜsaİt olunca fotolari yayinlayacaĞim.

Selamlar saygılar hoşgeldiniz...
Bende takip'te olacağım gezi,fotoğrafları bekliyoruz kazasız sürüşler..

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Geri