Scudo Sports

Giresun

Scudo
tüm pedal dostlarının yeni yılını kutlarım :D :D :D bi yaşımıza dahamı girdikkk:boese157:

arkadaşlar en son yaptığım araştırmada gecen sene koşulan master yarışlarında 50 km yol gidilmiş otalama hız 36 imiş yani bizim düzenli bi calışmayla yapabileceğimiz bi olay zaman az 1 ay kadar tek sorunumuz biraz kılolu olmamız

kilolu olmak iyidir işe ağarlığımızı koyarızzz heh heh ne oldu giresunla görüştün mü lisans ile ilgili bana yaz ben burdan halledebilirim kulüp işini

gene bana kaldı sanırım bizim soner asıp kesiyor:boese157: birazdan haber alırım dönerim buraya:in:

enes fikrin cok güzel mustafa hocamda gelecek yarın saat kacta cıkacağız onuda ayarlıyalım

arkadaşlar konuyu halletmek üzereyim spor serviyle görüştüm ilk etapta ferdi lisans cıkartacağım yanlız selami arkadaşta oradan bi calışması olacak ikisininde ne getirileri olacak ona göre değerlendirelım diyoırum

sedat kardeş iltifatın icin tşk ederim ama laf cok pedal sesin yok ne zaman sahne alacan beklıyoruz

yarın ordu yoluna cıkalım enes kardeşde gelecek yolda buluşalım selami yağmur yağarsa yağmurluk güncelmi

Bu günkü bisiklet turumuz Giresun -Gülyalı gidiş dönüş şeklinde gerceklesti...Katılan arkadaşlar:İsmail,Soner,Ertuğrul çok teşekkür ediyorum...Haftaya inşallah yenı katılımlarla beraber 2010 yılında çok daha fazla atılımcıyla daha çok tur yapmak dileğiyle sağlıklı yaşama bekliyoruz..

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
bugünkü turumuz ertuğrul beyin anımagelmesiyle saat 10.5 civarında benim dükkanın oradan cıkıldı 11 civarında opette cay icerken mustafa hocamda katıldı o esnada bizim cıkacağımızdan haberi olmayan bir bisiklet sevdalısı olan ismail hocamda tesadüfen katıldı cok güzel bi tempoda gülalıya gidildi yolda enesi gözlerimiz aradı ama karşılaşmadık kukulda yenilen nefis pıdeden sonrada yağmura yakalanmadan geldik arkadaşlarıma bende tşk ederim yanlız her hafta zalıyoruz gibiiiii :D :D

Geri