Scudo Sports

Giresun - Gaziantep Turu

Güzel bir gezi olmuş. Özellikle Karadeniz(im) bi harika. Elinize ayağınıza emeğinize sağlık arkadaşlar. Yeni gezilerinizi de bekleriz

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
Scudo
ço güzel bir tur olmuş o yolu bende araba ile gittim yoluşu bol olan bir yol

• Beğen
Bir ülke bu kadar mı güzel olur,yeşilin tonu insanı bu derece neşelendirirmi,çok teşekkürler arkadaşlar.

• Beğen
adrenalini bol 5günlük turumuzda anılarımızda oldu.özellikle bize yabancı muamelesi yapılması pınarbaşında bir restauranta ilk girdiğimizde bize ingilizce hoş geldiniz buyurun ve yemekleri tarif ederlerken müslim kardeşim,merhaba diyerek istediği yemeği türkçe söylemesine çok şaşırmışlardı.ayrıca K.Maraşın Göksun ilçesinde şehir içinden geçişimiz sırasında balkonlardan bayanların bizi yabancı sanıp ingilizce birşeyler anlatmaya çalıyorlardı.çokta iyi konuşoyorlardı.ancak biz önümüzdeki tırmanışı düşünerk kimseye cevap vermeden yola devam ettik.diğer anılarımızdan bazılarını müslim kardeşimin kendi açısından anlatmasını bekliyorum.

@kayhan1907

adrenalini bol 5günlük turumuzda anılarımızda oldu.özellikle bize yabancı muamelesi yapılması pınarbaşında bir restauranta ilk girdiğimizde bize ingilizce hoş geldiniz buyurun ve yemekleri tarif ederlerken müslim kardeşim,merhaba diyerek istediği yemeği türkçe söylemesine çok şaşırmışlardı.ayrıca K.Maraşın Göksun ilçesinde şehir içinden geçişimiz sırasında balkonlardan bayanların bizi yabancı sanıp ingilizce birşeyler anlatmaya çalıyorlardı.çokta iyi konuşoyorlardı.ancak biz önümüzdeki tırmanışı düşünerk kimseye cevap vermeden yola devam ettik.diğer anılarımızdan bazılarını müslim kardeşimin kendi açısından anlatmasını bekliyorum.

değerli arkadaşlarım öncelikle selamlarımı sunmak istiyorum..çok güzel ve değerli bilgiler aldım turunuzdan..aynı coğrafyayı fazlasıyla pedallamak istiyorum bende3 bilmiyorum ne zaman olur ama bi gün oralarda olacağımı şimdiden kestirmek güç değil..
bu kadar yükseklik farkı olmasına rağmen günlük iyi km lerle tamamlamıssınız.bunda erken yola çıkmanın rolu çok ama çok büyük..Günlük 150 km gibi rakamlar uzun turlarda güzel rakamlar hele ki kot farkının bu kadar dalgalanma gösterdiği bir coğrafyada..tebriklerimi tekrar sunuyorum..
nice gezilerinizi takip etme dileklerimle...

çok güzel bir tur olmuş. ayaklarınıza saglık keske haberim olsaydı gaziantepde sizi merkezde dolaştırırdım.buralara kadar gelmişken

• Beğen
Sevgili arkadaşlar..
Çok güzel bir tur olmuş. Emeğinize yüreğinize sağlık. Paylaşım için de sevgili Enes'e çok teşekkürler. Bu arada o elinizdeki haritaya da imrendim doğrusu..
Rotanın güzelliği,Yüksek kotlarda ve bir çok geçiti aşmış olmanız,muhteşem doğa..ve yeşilin canlılığı kısaca harika bir tur yapmışsınız.. Tebrikler. Umarım bu turların arkası da gelecek..Yollarda karşılaşmak dileği ile iyi bakın kendinize..Selamlar

çok tşk ediyorum.Fırsatımız oldukça bu tip organizasyonlar gerçekleştiriyoruz.Umarım birgün yollarda karşılaşırız.Bölgemizdeki arkadaşlarla grup halinde zaman zaman turlar gerçekleştirdiğimiz oluyor.Karadeniz sayfasında giresun bisikletçileri olarak...

Geri