Scudo Sports

Giresun / Alucra Dağlarında 2 gün. Dağlarda 2 gün atak 2 turu.. / 2.gün. (Kısa film)

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
2.012
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Selam değerli dostlar.
Giresun'un kümbet yaylasını keşif etmeye devam ediyoruz..
Giresun sahilden kümbet yaylasına çıkış ve akabinde ertesi gün çakrak yaylasına geçiş ve final olarak dağlardan başka bir rota üzerine inmek harika bir olay..

1.gün fotoğraf ve hikayesi.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=116239&highlight=
Bu turda bana eşlik eden
Mehmet Emrah Bekçi dostuma teşekkürlerimi sunuyorum..
Bu sefer anladım canlı :)
İyi seyirler.

2 günlük dağ turları nasıl oluyor muş bir bakalım..,

Scudo
o yolu bilirim , doğa güzel..

karadeniz başlıca harikalar diyarı..

Serkan Bey bu turu yeni mi yaptınız? (Youtube'da daha önce yaptığınız karadeniz turlarını görmüştüm)

Hava şu anda kapalı ve yağacak gibi mi?

Ben bayram sonrası istanbul-gürcistan yapacağım. Havanın açık olacağını umuyorum.

10-11-12mayıs tarihlerinde zaten video başlangıcında söylüyorum :)
Burada hava'ya pek güvenmeyin hava durumunu takip edin ve öğle yola çıkın ..
Yedek elbise ve yağmurlukları unutmayın.
Kolay gelsin.

güzel tur olmuş ayağınıza sağlık :)

İkinizinde ayaklarınıza sağlık, video içinde emeğiniz için yürek dolusu teşekkürler.

Serkan abi, filmi bir solukta izledim. İnanılmaz güzellikte kareler yakalamışsınız. Kısmetse yakın zamanda bende oralardan geçeceğim.Bu film bana yol gösterici nitelikte oldu ve sanıyorum ki film bölgeyi tanıtma amacına ulaşmış oldu. Sizi tebrik ediyorum,yüreğinize sağlık... :)

Serkan Namazcı'yı takip ediyoruz sürekli. Gene güzel bir iş çıkarmışsın hocam eline pedalına sağlık.

Şu dereli yolundan acayip tırsıyorum, yoksa birkaç kere gidip gelirdim.
Arabayla bile giderken virajlarda bariyerlere çok yakın geçtiğimiz oluyor, orası da viraj epey virajlı.
Bir gün gidecem ama bisikletle.

Yine harika bir doğa turu.

Bir Karadenizli olarak bu iklimi iyi bilirim. Videoyu zevke izledim.
Çok güzel bir tur olmuş.

Bir Serkan Namazcı klasiği daha :) Bizi imrendirmekten bıkmadın Serkan :) Videoyu bir solukta izledim harika olmuş gerçekten, ayaklarınıza sağlık. Bir bisikletçi için doğusundan batısına Karadeniz'in tadı başka hiçbir bölgede bulunmaz sanırım :) O çam kokuları eşliğinde pedallamak bambaşka.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@yasin çalış
Teşekkür ederim bu turda gerçekten bir kısım zorluk ve yaşanacak şeyleri iletmekti amacım
@Berksan
Teşekkürler.
@Cüneyt HOCAOĞLU
Teşekkürler Cüneyt ağabeyim.
@Fatih Toraman
Fatih daha yürünecek ve öğrenilecek çok şeyimiz var
@Alpaslan.Savacı
Teşekkürlerimi sunuyorum :)
@Yunus Emree
Gecen gün (kurban bayramı 2013) Dereli'den geçerken belediye başkanı bizi ağırladı ..
Bisiklet yolu yapılacağını söyledi :)
@M.Biilikci
Teşekkürler
@Tamer KAMIŞLI

Tamer ağabeyim çok saol.
Karadeniz bir masal gibidir istediğin yönden oku.

Serkan bey her turunuz ayrı güzel.O çam,yayla kokularını burnumuza kadar getirdiğiniz için teşekkür ederim.Doğa aşığı bir bisikletiçinin turlarını izlemek insanı çok mutlu ediyor.Size bir sorum olacak kameranızın markası nedir ?yağmurda ne ile koruyorsunuz ve gece çekimi kalitesinden memnun musunuz?

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@Soner Közen

Selamlar ..
Sony kompak bir makine bükçe o kadarına yettiği için bunu kullanmak zorunda kaldım fakat çok sağlam bir şeydi :)
Yağmurda,çamurda her daim çalıştı..
Gece çekimleri iyi değil ama gündüz 720 p hd çekim yapabiliyor.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Teşekkür ediyorum
Fakat o rotanın şimdi son demleri asfalt çalışmaları başlamış o taraflarda.

Geri