Scudo Sports

Gimondi

Surrender

Üye
Tepki
10
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce aldım bisiklet yığınlarının arasında gördüm tam aradığım bisiklet diyebilirim. Eski bir İtalyan malı. Tüm parçaları üstünde sadece fren kollarını selesini ve muhtemelen jantlarını değiştiricem. İlk halinin fotoğrafını koyuyorum topladıktan sonra da fotoğrafını koyucam :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
Scudo

güzel güle güle toplayın ve kullanın, eğer çok orjinalliği olmayan bir parça ise gidon boynunuda değiştirip klasik bir yol gidonu kullanmanızı öneririm.

Teşekkür ederim hocam :) Orda çok haklısınız orjinal olmayan bi gidon boğazı var onuda değiştiricem :)

İyi toplamalar, eğlenceli olacağa benziyor.

Teşekkür ederim :) Hiç bu kadar heyecanlanmamıştım desem doğru olur :)

Komple bir elden geçirin derim, boya işi filan .

Dediğiniz gibi yapıyorum hocam tüm parçaları sökülmüş durumda şuan :) Herbirini temizliyorum :)

@Yunus YILMAZ

Güzel bişey çıkacak gibi görünüyo vites makaralarının içine kadar indim en ince detayına kadar temizliyorum :)

Ortaya hoş bir bisikletin çıkacağı kesin. :) Renklerde bir değişiklik yapma yın bence... :=)

Umarım ki güzel bi bisiklet çıkar :) Kadroya ve maşaya yeni boya atıcam ama yine kendi rengi olucak :) Eski bisiklet olduğu için paslanmalar var malesef :)

hocam kolay gelsin şimdiden bisiklet toplama işi çok keyiflidir özellikle boya kısmı :)

Saolun hocam :) ewt boya kısmı oldukça zevkli fakat kadroyu kazıyıp temizleme kısmı tam bir işkence :D :)

Geri