Kron RC 1000 kullanmaktayım ve kadroyu biraz küçük aldığım için gidonu yükseltmek istiyorum ancak fotoğrafta da görüldüğü üzere yükseltici takarken kablolar kısa kalmakta.Bu yüzden yükseltilmiyor.Bunun için ne yapmam lazım?
Bisiklet uzerindeki tüm kablolari degistirmenize gerek yok tabi eğer tek paraca degillerse ki normalde olmazlar, ilk baglanti yerlerine kadar degistirmeniz yeterli kolay gelsin
Telin genelde yeterli uzunluğu olur ki kadro ufaksa tel uzun gelmiştir ve fazla bi payı vardır. Bu durumda sadece kadroyu değişmen yeteli olacaktır. Telde yeterli pay yoksa şayet hem tel hem kabloyu değiştirmelisin
Bisikletçide yaptıracaksanız zaten söylemeniz yeterli, onlar gerekeni yapar.
Kendiniz yapacaksanız, yeteri kadar dış kablo ve eğer tel payınız yoksa (ki muhtemelen yetmez) telleri de almanız gerekecek. @kasapogluu dediği gibi gidona yakın olan ilk dış kabloyu uzatmanız yeterli zaten.
Arkadaşlar bisikletine bundan takan var mı? Gidonu yükseltmek istiyorum. Fakat şu an kestiremiyorum ne kadar yükseltirsem tam olur? Bu yüzden bu gidon yükselticiden almak istiyorum. Kullanışlı mıdır? Daha önce kullanan var mı?