Scudo Sports

Gidon sargısı

eneskav

Üye
Tepki
12
İsim
Enes Kav
Bisiklet
Carraro
Sa dostlar
Ben max 100tl limitli bir gidon sargısı arıyorum acaba önerebileceğiniz bir model var mıdır.Turuncu tercihim.Şimdiden teşekkürler...

Scudo
Siyahını kullandım, memnun kaldım. Tavsiye ederim.

(link)

Çok çeşit gidon bandı var. En azından nasıl bir his istediğini söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz sanıyorum. (yumuşak, sert, yapışkan, kaygan, eldivenli/eldivensiz kullanım vs. vs.)
Mesela @Ilter Elmas'ın tavsiye ettiği bant deri ve oldukça sert. Eldivensiz kullanımı pek de hoş değil bence.

bende 2 renkli arıyorum siyahtan kırmızıya dönen. uyguna bulabileceğim bir adres bilen varsa bilgilendirebilir mi lütfen.

@Gökhan Toros Eldivensiz hiç kullanmadım, o yüzden o konuda yorum yapamayacağım ama eldivenle gayet rahat gelmişti bana. Belki de bisikletin kendi üzerinde gelen noname gidon sargısını saymazsak kullandığım tek gidon sargısı bu olduğu için öyle gelmiştir bana.

@Ilter Elmas

Yanlış anlaşılmak istemem bu arada, bu sargı kötü ya da siz bu işten anlamıyorsunuz gibi bişey demek istemedim kesinlikle. Sadece, her gidon bandı birbirinden farklı ve her kullanıcının istekleri birbirinden farklı.
Güzel bir bant, dokusu güzel, deri hissi verdiği için ele doğal bir his veriyor. Fakat bana sert geliyor, özellikle eldivensiz kullanmayı sevdiğim için de rahatsız geliyor.

O nedenle de zaten konuyu açan arkadaşa nasıl bir tercihi var diye sordum. Mantar bantlar daha doğal bir his veriyor, Lizard Skins gibi bantlar daha plastik bir hisse sahip ama kimisi onu seviyor. Bu tarz deri bantlar var. Seçenek çok yani :)

@Gökhan Toros Yok yahu neden yanlış anlayayım :) Sonuçta forumda bulunma amacımız fikir alışverişi, hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler mutlaka vardır. Mesela ben gidon bandını değiştireceğim zaman mantar bir bant deneyeceğim.

@Gökhan Toros
Aslında aradığım silikon şeklinde bir gidon bandı çünkü diğer türler sanki çabuk eskiyor ve rengi vs gidiyor gibi.Zaten eldivensiz pek kullanmıyorum.Siz ne önerirsiniz ?

1)(link)
2)(link)
Bunlar nasıl peki?Fiyatı evet fazla ama ömürlük olmasını istiyorum sizce beklentimi karşılar mı ?

Geri