Scudo Sports

Gidon sargısı temizliği

Arabanın içinde ve dışında kullandığım Amyaw Loc adlı APC’yi (çok amaçlı temizleyici) bisiklette kullanıp memnun kaldım. Kullanım şekli sprey şişesinde 1 e 10 seyretip kestirme fırçayla fırçalama şeklinde oluyor. Cif, bulaşık deterjanı gibi ürünler uzun vadede komponentlerde renk bozulmalarına yol açabilir.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Scudo
@mertgulkokan o mavi silikon bazlı ürün ile annem yerleri siliyor. Kaymak gibi oluyor. Bisiklette de öyle olursa toz falan yapışmaz iyi olur :D

@Fırat Ç. 'nin de dediği gibi ılık su ve sabun yeterli olacaktır.

@hakkında: boşlukDomestos kuvvetli bazik bir sıvı (camasi suyu) tirnak makasimi dezenfekte olsun diye bir gun icinde birakmistim. Bir daha kullanamadim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Beyaz bir gidon sargım var. Her sürüşten sonra hafif ıslak ve hafifçe sabunlanmış kaliteli bir microfiber bezle temizliyorum. Sabun, kendi üretimimiz olan doğal zeytinyağı sabunu. Bunun yerine bazen yine birkaç damla kaliteli bulaşık deterjanı kullanabiliyorum.

Bunların haricinde, aracımda da kullandığım ve çok memnun olduğum şu ürün var.
(link)

Bisiklette kullanmadım ama gidon temizliği için uygun olduğunu düşünüyorum...

• Beğen
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler yaklaşık 1 sene once sipariş ettiğim formulex adlı ürünü kullandım gidon sargısı için diş fırçasıyla ovalayarak uyguladım biiskletin geneline de sünger ile köpürterek uyguladım ve kuruladım sonuç bayağı iyi çok teşekkürler

Bu konuda hassasiyetler var. Hatta, yılda birkaç kez gidon bandını baştan saran arkdaşlar bile var biliyorum.

Bana, şahsen ıslak bez, olmadı kolonyalı mendil ile temizlemek yetiyor. Hatta gidon bandının zorlu bir uzun sürüşten, yarıştan sonra aldığı hafif biraz zarar, biraz kir, onur nişanıymış gibi geliyor bazen =).

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Suya karbonat ve beyaz sirke koy ıyıce karıstır ve bezle sil mis gibi oluyor .

• Beğen
Beyaz gidon sargısı için en ideali az miktar çamaşır suyu ile ıslatılmış toz bezi bembeyaz oluyor.

• Beğen
Geri