Scudo Sports

Gidon sargısı temizliği

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba sevgili arkadaşlar.

Gidon sargısı zamanla elde oluşan terden, zincir yağı vs nedenlerden dolayı kirleniyor. sargı özellikle beyaz ise daha da kötü bir görüntü çıkıyor ortaya. sizler temizliği nasıl yapıyorsunuz acaba?

beyaz sargıyı ıslak mendille sileyim dedim, rengi attı, pembeleşti : )

Scudo
Bulasik deterjani,camasir suyu vb aktif maddelerle sorununuz cozulecektir.

Sargının ne madde olduğu da önemli. Ben deri sargı kullanıyorum. Genelde sabun+sünger ile temizliyorum. Islak mendil de işe yarıyor ayrıca.

Benim sargılarda beyaz. Sargıyı tamamen söküp bildiğiniz bulaşık deterjanı ve eski diş fırçası ise bastıra bastıra silince yeni gibi oluyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar. yarın tavsiye ettiğiniz yöntemleri deneyeceğim, inşallah tertemiz olur : )

Sıvı arapsabunu fena değil, süngerle güzel oluyor.

ben hijyen açısından belli süreler aralığında değiştiriyorum.

arkadaşım muhtemelen mantar sargı onun ön güzel yolu çıkarıp çamaşır makinasında yıkamak sargıyı bi kılıfa yoksa yastık kılıfının içine koy öle yıka

arkadaşlar merhaba bu dropbar (gidon sargısı ) sarı renklı benim ki ve siyah kirler var bunları ne ile silmek gerekiyor cıkması için cif kullansak nasıl olur birde bisikletin kadro vs parçalarını silebilmek için özel bir kimyasalım yok biraz komik olacak ama cam sil ile girişsem nasıl olur yardımcı olurmusunuz iyi günler

@ATALAY16 Cif krem.

Beyaz ve neredeyse siyah sargımı bir süngere sürdüğüm cifle ova ova köpürte köpürte temizledim sonra hafif nemli bez ve kuru bez ikilisini uyguladım.

@ATALAY16 selam! Gidon sargısı temizliği biraz gereksiz bi işlem gibi ya. Silerken deforme de olabiliyor. En güzeli yeni bir tane gidon sargısı alman. Hem de yenilemiş olusun. He, yok ille ben sileceğim dersen de normal köpüklü su ile bulaşık süngerinin tersini dene derim bi. Bisiklet temizleme işlerine gireceksen de bir kere al tam al, MUC-OFF kullan derim. Bisikletin de güzel kokar :)

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@Ozan_Aydin sargı yenı daha 1 haftalık geçen bakım da usta sağolsun kirletmiş sargıyı yeni değiştirdim yani :)

@trainspotting35 tamamdır abi sağolasın

@Ozan_Aydin muc off çok pahalı ya o kadar para veremem ne yazık ki :)

@trainspotting35Ustad asindirici olmuyor mu cif krem?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Motorola ben de ondan korktum abi ama sıkıntı olmaz her halde

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Bime git
Asprin al onu sulandırarak sargıyı temizle
Birde mavi bir kimyasal var slikonlu diye onunlada bisikleti temizle

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ATALAY16
Gidon sargım kırmızı daha da yeni temizleme sırası gelmedi henüz. Kirlenen tablet kılıfımı temizlemek için Domestos dökmüştüm iyice köpürtüp. Bir saat kadar beklettim yeni gibi oldu Domestos denenebilir aslında.

• Beğen
Domestos, cif falan bunlar cilde zararlı kimyasallar.. Yapmayın, yapacaksanız da başkasına önermeyin lütfen. Sabunlu ıslak sünger yeterli olur bence. Kirli olması sağlığınızdan daha önemli değil.

Geri