Scudo Sports

Gidon genişliği nasıl hesaplanır?

@isosel
Hem fren hem vites kolunu tek kelepçede birleştirme ya da vites kolunun pozisyonunu ayarlamaya izin veren teknoloji yoksa( ki bizde yok :D) yapacak bir şey yok. Benimki şöyle

DSC_1284.JPG

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Scudo
@Mustafa Zeybek vites değişimlerini rahat yapabiliyor musun peki?:acpsnr: bu arada benim m355 fren kolunda 3 parmak için yer var :hhhhhh:

@isosel
Benim açımdan sorun olmuyor. Boyum uzun olduğu için parmaklarım da uzun sayılır. Fren setiniz güçlü değilse tek parmak yetmeyebilir zaten. Benim o açıdan da sıkıntım yok :D farklı pozisyonları deneyerek en rahat olduğunuzu bulmaya çalışın. Yapacak başka bir şey yok :islik:

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Mustafa Zeybek tam tahmin ettiğim gibi :krsn:
@Mustafa Zeybek
Aman vites ayarımız kaçmasın Ali Rıza bey :komik:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
İyi günler 1.85 boyum var omuz genişliğimi ölçtüm 50 cm çıktı düz gidon atlıcam ve şehirde kullanıcam acama kaç mm almalıyım?

Son düzenleme:
1.70 boyundayım bisikletin üstünde 600 mm gidon 90 mm boğazı var. aslında bana çok kötü gelmiyor ama 720 mm lik gidon kullanma fırsatım oldu. büyük gelmesine rağmen bisikleti rahat kullanabildim .bende 720 mm kadar olmasada gidonu uzatmayı planlıyorum .gidonu değiştirmişken boğazıda değiştiriyim dedim
kaç mm gidon ve boğazını almalıyım

Geri