Fiziksel olarak hiçbir artısı yok sadece hoşuna gidiyorsa al ve tak,gidon değiştirmek için sebep aramana gerek yok,bisiklet üzerinde ufak değişiklikler seni motive eder😀Arkadaşlar merhaba 2019 sonunda sıfır olarak almış olduğum Mosso Cavalier Claris bisikletim var. Hem görüntü olarak hem de daha konforlu bir sürüş için Ergo bir gidon takmayı düşünüyorum.İmpact marka bir gidon var ölçülerini tam bakmadım gidon boğazı diğer reach vb uyumlu mu henüz bilmiyorum. Benim bisikletin aynısının Aero modelinde aynı bu tarz bir gidon var. Hoşuma giden yerleri gidon tutma yerleri karbon bidonlar gibi düz bir şekilde. Ama standart gidon gibi olup şekil olarak Ergo olanlar da var nedense .
Bu gidonu takmanın Bir artısı olur mu. Bisikletin üzerindeki standart gidondan kalite olarak aşağıda kalır mı. Biliyorsunuz standart gidon Mosso kendi gidonu. Takanlar var mı?
330767 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim YouTube'da yapısı itibariyle daha rahat kullanım olacağı söyleniyorduFiziksel olarak hiçbir artısı yok sadece hoşuna gidiyorsa al ve tak,gidon değiştirmek için sebep aramana gerek yok,bisiklet üzerinde ufak değişiklikler seni motive eder😀
Yassi gidonlar surus esnasinda ellerini dinlendirmek icin olmassa olmaz kesinlikle konfor farkina deger.Ama gidon ölçulerine dikkat et eğer önceki gidonunda rahat isen alacagin gidonda ayni ölçülerde olsun. Ellerimi dinlendireceğim derken belini bükmeArkadaşlar merhaba 2019 sonunda sıfır olarak almış olduğum Mosso Cavalier Claris bisikletim var. Hem görüntü olarak hem de daha konforlu bir sürüş için Ergo bir gidon takmayı düşünüyorum.İmpact marka bir gidon var ölçülerini tam bakmadım gidon boğazı diğer reach vb uyumlu mu henüz bilmiyorum. Benim bisikletin aynısının Aero modelinde aynı bu tarz bir gidon var. Hoşuma giden yerleri gidon tutma yerleri karbon bidonlar gibi düz bir şekilde. Ama standart gidon gibi olup şekil olarak Ergo olanlar da var nedense .
Bu gidonu takmanın Bir artısı olur mu. Bisikletin üzerindeki standart gidondan kalite olarak aşağıda kalır mı. Biliyorsunuz standart gidon Mosso kendi gidonu. Takanlar var mı?
330767 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim ☺️Yassi gidonlar surus esnasinda ellerini dinlendirmek icin olmassa olmaz kesinlikle konfor farkina deger.Ama gidon ölçulerine dikkat et eğer önceki gidonunda rahat isen alacagin gidonda ayni ölçülerde olsun. Ellerimi dinlendireceğim derken belini bükme![]()