Scudo Sports

gidon çantası tur için ve sele altı çantası

Koray Bozkuş

Daimi Üye
Tepki
10
İsim
KORAY BOZKUŞ
Bisiklet
Merida

Yazın başında tur için 45tlye yeşilbisikletten alındı.AIM marka.Dikişleri reflektörlüdür! Harita cebinin girişinde şeffaf kısımda küçük bir yırtık var.Onun dışında sorunsuz. Omuz askısı ile birlikte gönderilecektir.
30TL Kargo alıcıya aittir.

Sele altı çantası 3M reflektörlü. Bağlantı aparatları ile birlikte. 9TL Kargo alıcıya aittir.

Küçük ince Outdoor çanta Amerikadan $29a alınmıştı. İhtiyaç fazlası. Camel Bagi bulamadım ancak CamelBag takılmaya uygundur. Çok sayıda cebi mevcut.
15 TL. Kargo alıcıya aittir.

Scudo
sırt cantasından biraz bahsedermisin mesela su alıyomu birde gidon cantasının resmini bisikletin üzerinde alabilirmiyiz

@ömer yayla

Sırt çantasını yağmurda hiç kullanmadım ancak suya dayanıksız bir kumaşı var gibi. 2 litrelik bir camelbag ve yağmurluk,ince bir polar gibi giysi sığabilir.küçük ceplere telefon anahtarlık kilit vs.. konulabilir.

Gidon çantasının ayrıca bisiklet üstünde çekilmiş fotoğrafı yok ancak geçen yazdan kalan bir kaç fotoğraf buldum bir fikir verebilir sanırım.

(link) (link)

(link) (link)

sırt çantası ile sele altı çantası satılmadı ise almayı istiyorum.irtibat için 05354008901

mesaj atamııyorm sıırf ve sele altıı nıı alsam kargoyu karsıılarmıısıınıız?

Sele altı çantası satılmıştır...
Gidon Tur çantası ve sırt çantası hala satılıktır..
İkisini birlikte almak isteyenlere son teklifim 39 tl.

Sırt Çantası satılmıştır..
sadece gidon çantası kaldı 30tl ye düşürdüm fiyatı..

Satılmıştır Konu kilitlenebilir.

vayyy resimler biri bozcaada ayazma ranpası biride anzak koyu yani çanakkale iyi satışlar kardeşim

Geri