Scudo Sports

Gidon bandı tavsiyesi

Pro Race Comfort gidon bandı kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim.
(link)

Yukarıdakilerden ise Zipp Service Course tercihim. Madem özür dileyecek bir kabahatleri var, pahalı bir özür olsun o zaman.

Edit: Kırmızı bisiklete şu da güzel olur: (link)
Bende bunu tavsiye ederim dayanikli ve guzel bir gidon bandi.

4lü icindende service courseyi tercih ederdim direk.

Scudo
Enteresan bir tavsiye olmuş deneyen olacak mı yada siz daha önce niye denediniz mi acaba merak ettim 🤔

Brooks konusuda şahsi fikrim; ikiye net ayırıyor insanları bu marka. Uyana güzel, uymayana tü kaka. Kullandım bir süre memnun değildim ama sattığım arkadaş dualar içinde kullanıyor 🤷‍♂️

Biraz şahsi bir "netice" zevki bu 😂
Evet şuan da kullanıyorum deriyi 2 aydır. Çok memnunum.Brooks konusuna gelirsek,365 günün 300 günü bisiklet kullanan biri iseniz benim gibi şahsi olarak tavsiye etmem benim fikrim budur. Köklü marka evet ama adamlar dana derisini kesip iskelete geçirmişler perçinleme sistemi yani. Belli bir km den sonra şekil alıp rahat edersiniz sözleri ise tam aksine terstir. Ben onlarca uzun tur yaptım,ve şehir içinde hemen hergün bisiklet kullanan ve şehiriçinde 200 300 km lik kamplı turlar yapan birisiyim. Uzun turlarımda selle royal ezone kullanıyorum çok rahat. Şehir içindeki kamplı sürüşlerimde ise dchatlonun 1200 tl lik ucuz bir selesini kullanıyorum. Brooks yağmura gelmez,güneşe gelmez,terlemeye gelmez,bakım ister,yağ ister,kılıf ister,isterde ister yani. İstesin istesin de kardeşim azıcıkta bu kadar zahmete rahat ettirsin bari değil mi😃her kullanıcı fikri farklıdır,benim nacizane fikrimde bu arkadaşım. Selle royal ezone denemeni test sürüşü yapmanı şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
image.jpg

Hali hazırda bir SR kullanıcısıyım zaten ve çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Enflasyon Mağduru
Ben alışkanlıktan eski usul sarıyorum, üstten başlayıp tıpa tarafında bitiriyorum. Böylece üst tarafa izolasyon bandı vs. sarmaya gerek olmuyor (genelde o bantlar açılır, kayar elime yapışır). Gerdirerek özenli sararsanız kenarlarından kıvrılma hiç olmuyor. Baş ve son kısımlara mutlaka ince bir çift taraflı bant yapıştırıyorum
318592 dosyayı görüntüle318593 dosyayı görüntüle
6 ay geçmiş saralı, halen aynı kondisyonda. Kayma, açılma, renk değişimi yok

(link)

1736686613338.png

beyaz gidon sargısı için en az kirlenen veya en kolay temizlenen hangi marka model tecrübe eden var mıdır?
memlekette düzgün konforlu ve turuncu renkli gidon bandı bulamıyorum resmen. lizard skins turunca gidon bandı bulunmaz mı hiçbir yerde.
yurtdışından giden gelen varsa ona getirtmeyi planlıyorum veya temizlemesi kolay beyaz renk sarıcaz gibi duruyo

beyaz gidon sargısı için en az kirlenen veya en kolay temizlenen hangi marka model tecrübe eden var mıdır?
memlekette düzgün konforlu ve turuncu renkli gidon bandı bulamıyorum resmen. lizard skins turunca gidon bandı bulunmaz mı hiçbir yerde.
yurtdışından giden gelen varsa ona getirtmeyi planlıyorum veya temizlemesi kolay beyaz renk sarıcaz gibi duruyo
Şunlar olmaz mı?
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
(link)
Fizik gidon bandı çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
(link)
Fizik gidon bandı çok iyi.
zaten şuan yıldızlı model supacaz kullanıyorum ama renk değiştirmek istiyorum. supacaz modelleri beğeniyorum ama gönderdiğin coral diye geçiyor tam turuncu değil mercan rengi gibi. benim aradığım lizard skins turuncusu gibi canlı ve koyu turuncu biraz daha

merlincycles dan sipariş versek gelir mi acaba? 666tl ye indirimde var şuanda. gümrükte sonrunsuz alabiliyo muyuz güncelde merlin siparişlerin bilgin varmı
Şunlar olmaz mı?
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
supacaz ın turuncu gibi görünen fotoğraflarda farklı görünüyor aslında açık renkli ve beğenmedim.
fizik için vento solocush şuan için en iyi alternatif gibi görünüyor ama hiç kullanmadım. yorumları da ne iyi ne kötü. kullanan memnun kalan varsa ondan da sipariş verebilirim gibi

Son düzenleme:
Evet bir sorum olacak brooks gidon sargı aldım fakat tıpaları büyük geldi hiçbir şekilde girmiyor içine ne yapmam lazım var mı bu durumu yaşayan

Geri