neredeyse finale geldim.Fakat fotoğraf makinam geçenlerde bozuldu ve beni yarı yolda bıraktı. Bu arada murattan aldığınız parçalar çok temiz parçalar muratın bisikletine ben montajlamıştım tekrar hayırlı uğurlu olsun.bende xtr olmasaydı ben alacaktım
Parçalar bugün elime ulaştı Murat arkadaşıma özenle paketlediği için tekrar teşekkür ederim. Frenlerde aklım kaldı ama olmadı kısmet değilmiş artık. Bu hafta içi montajlarsam fotolarını atacağım. Xtc advance favori kadrom fotoğraf makinenizin bozulmasına üzüldüm, sabırsızlıkla fotoları bekliyorum
Fotoğrafları merakla bekliyoruz. Bu arada bisikletine bir isim verdin mi, vermeyi düşündün mü? Bir an Benim içimden ' kırmızı aslanın' ya da 'kızıl kurdun ' fotoğraflarını bekliyoruz yazmak geldi nedense. Yollar bu daha iyi, daha yeni fırtınayı bekliyor artık.. Selamlar
selam Akifberkant, şu an için benim aklımda bir isim yok olsa belki renginden Ferrrari olur. Haftaiçi işten erken çıktığım bir akşam Şen Bisiklete gideceğim lastikleri de değiştirmem gerekiyor o sırada yeni ekipmanları da monte ederiz. C.tesi gece Pazar günü için lastikleri ön arka yaptımıştım Pazar mağlum yağmur olunca turumuzu yapamadık ama içinde kalmıştı öğleden sonra dayanamadım çıktım yolda ön lastik yalpalamaya başlayınca tekrar kontrol ettim lastik yanak bölümünden gidiyor ve acil değiştir diyor belki tura çıksaydık yolda kalabilir ve sizi üzebilirdim. Neyse hafta sonuna hazır olalım bu sefer belki daha uzun bir tur yaparız.
Pazar günü biz de dayanamayıp, babamla öğleden sonra kısacık ta olsa bir gezinti yaptık. Lastikler önemli tabii. Yaptığın yenilemeler için tekrar dilerim hayırlı olsun. Benim de yapmam gerekenler var ama şimdi bisiklet sayısı üçe çıkınca artı ev tadilatı ve yıl sonu yıl başı sebebiyle de iş yoğunluğu artınca ertelemeye bıraktım. Cumartesi sayımdayız. Pazar gününü iple çekiyorum. Dilerim havalar elverişli olur. Herşey gönlünce olsun. Selamlar
Ya birşey soracağım.
Bu karbon seleler hafiflikten ön planda yanlız konfor bakımından Rahat mı ?
Teşekkürler
Bisiklet ise çok güzel güle güle kullanmanız dileğiyle