Scudo Sports

Giant XTC3 İndirimde...

Tepki
10
Merhabalar,
Yeni bir bisiklet alacağım ve şu an araştırma aşamasındayım. Açıkça konuşmak gerekirse bu konu hakkında yorum yapan çok insan var o nedenle kafam çok karışık. Şu ana kadar bütün markaları eledim ve elimde Scott ve Cube markaları kaldı. Bugün izmirde doruk bisiklete gittim ve bu markaların modellerini inceledim. Cube henüz gelmemiş, bir iki hafta içinde gelir dendi. Onun dışında Scottlar harika duruyorlardı.. Anca dikkatimi çeken, vitrindeki Giant XTC3 idi. Normal fiyatı 984€ olmasına karşın kampanyadaymış ve nakit 1500TL'den satılıyormuş. Ancak bu marka hakkında hiçbir bilgim yok. Sizce bu marka ve bu model nasıldır ? Kampanyadan yararlanıp almaya değer bir model mi ? Eğer bu model olmazsa ya Scott Scale 80 veya Cube Attention (ya da Acid) alacağım.. Sizce Giant nasıl ? Şimdiden teşekkürler

Scudo
Giant köklü bir firmadır, forumda da adı sık sık geçer. Biraz araştırsanız yeterli olur zaten. 1500 TL XTC3 için bence güzel bir fiyat. Hiç düşünmeden alırdım ben. :)

giant şu anda dünyanın en büyük bisiklet üreticisidir...kendi markası dışında birçok ünlü markanında kadro üretimlerini gerçekleştirmektedir..taiwan firmasıdır..gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Durul Baykal
@Goflet

Anlıyorum yani yukarıda modellerini verdiğim scott ve cube'den daha mı iyidir ?? İkincisi yaklaşık 1.83 boyundayım ve bacak boyum 92cm. Bugün gittiğim bisikletçide adam hiç ölçüm yapmaya gerek duymadan sana 18 olur dedi.. Ben kadro ölçümünü nasıl yapabilirim ??

@Durul Baykal

Kadro kalitesi olarak;
scott ve giant öne çıkıyor.

Üç bisiklet üzerinde kullanılan ekipmanlara bakıldığında;
Giant önde ardından cube acid,attention,scale 80 geliyor.

Kısacası yerinizde olsam giant'ı alırdım...

• Beğen
Tepkiler: Durul Baykal
@reha genç

Teşekkür ederim sanırım öyle yapacağım.. Scott 80 de fena değil gibi ama sanırım bu fırsatı da kaçırmamak gerek

@ilhan yıldız

yok satıldı.

meraba.
aldın mı xct3'ü?
bende çok çok düşündüm ve sanırım :D hala emin deilim ama galiba alacağım.acaba bilgisi olan var mı kampanya ne kadar daha geçerli ??

arkadaşım bende çok düşündüm taşındım. hazır indirim varken xtc2 nin donanımlarıyla xtc3 aldım. yarın kargo elime geçer. inceledim. o parçalara o fiyat çok iyi.

@Emre DeNiZ
Eğer hala xtc3 almadıysanız ankara erdoğanlar bisiklette peşin 1480 lira.Ben de yarın gidip görüşüp muhtemelen de alacağım.Kargo da ücretsiz sanırım.

Geri