Scudo Sports

Giant xtc slr 27,5 4 tavsiye

Alınır mı

• Toplam katılım
    6

palabeyi

Aktif Üye
Tepki
214
İsim
bünyamin palabıyık
Bisiklet
Ghost
Arkadaşlar giant xtc slr 27,5 4 alacağım. Bisiklet hakkında inceleme, komponentleri nasıl, fiyat performans olarak nasıl, yardımcı olursanız sevinirim. Erzurumdan sevgiler saygılar XtC-SLR-275-4-Black-Blue.jpg

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Scudo
Güzel özelliklere sahip. Bakımını yaptığın veya yaptırdığın sürece kullanırsın ;)

• Beğen
Tepkiler: palabeyi
İnsanların yorum yapabilmeleri için bisiklet ile alakalı ya detaylı bilgiler verin ya da en azından bir link atın.

(link)

Geçen yıl Giant XTC Advanced SL toplamış birisi olarak giant öneririm , tavsiye ederim. Üzerindeki parçalara bakınca ben biraz şuna karşıyım. Evet biraz imkan meselesi ama vites ve fren grubu mesela tek set olmalı. Bu bisiklette deore ve SLX karışımı toplanmış. SR Suntour maşa var.

İşinizi fazlasıyla görebilecek bir bisiklet. Benim fikrimce alınabilir bir bisiklet.

@devr-i cihan Ben kuĺlanıyorum harika bir bisiklet.Fiyat performansı muadillerine göre çok iyi.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim kararımı verdim cazip bi fiyata taksitli alacağım. Lastikler 1 95 olması biraz canımı sıktı ama çözümü var 2 10 veya 2 20 schwalbe alıp takacağim uzun yola çıktığım zaman da maxsis leri takarım

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Hadi hayirli olsun. Bu gianti kim satiyor. Hangi firma.

Teşekkür ederim. Türkiye distribütörünü bilmiyorum da tanıdık biryerden alacağım

Geri