Scudo Sports

Giant XTC-FR 2010 Beyaz-Mavi (Beyaz Kaplan) :)

Bisikletinizin rengi çok hoşuma gitti, bende 19luk yeni bir kadro almayı düşünüyorum, acaba aracı olup banada aynı kadrodan getirtme şansınız var mı?

Scudo
Bisikletler çok hoşuma gitti.Hayırlı olsun.Artık giydiğin t-shirt renngine uygun olanla gezersin.:ha:

beyaz giant da arka vites değiştirici neden bu kadar gergin duruyor acaba

@ertan sevim

:) Bisiklet toplandıktan 5-10 dk sonra çekilen fotoğraflar. Ön vites 3 te arka da 2 yada 3 te olduğundan (yanlış bir kullanım) öyle gergin duruyor :D

Gerçekten harika bir bisiklet.Maşallah diyelim nazar değmesin.Şu forum ortamı oldukça forumda abilerimizin,kardeşlerimizin bisikletlerini gördükçe zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabına çenelerimiz daha çok yorulur anlaşılan.Gerçekten muhteşem.Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Herkese teşekkürler. Fakat bisiklet satışta şu an parça parça olarak. Uzun bir süreliğine bisiklet sporuna ara veriyorum. :in:

bisikletiniz çok güzel özellikle kadronun renklerini çok sevdim güle güle binin :)

Kadro gerçekten çok süper. Beyaz bisikletlere bitiyorum resmen.

@Selim Leylak

selam böle bi bisiklet yapmak için yardımcı olabilirmisiniz acaba bisikletiniz çok güzel olmuş elinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
abicim gerçekten çok mükemmel bir bisikletin var allah her türlü kötülüklerden korusun bol pedallamalar :D

Herkesin ilgisine teşekkür ederim fakat yine tekrarlıyorum uzun bir süreyle bir kaç şahsi sorunlarım sebebiyle bisiklet sporuna ara veriyorum. Bu sebeple bisiklet parça parça olarak satılmakta. Konuyada nedense son zamanlarda ilgi hat safhada bisiklet sevildikçe sevildi :) Sanki kasten yapılıyor gibi :) Durum bundan ibaret arkadaşlar. Herkese selamlar.

@Tüzün Akbaş

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız turlar dilerim. Bence öyle bakmamak lazım. Haksızlık söz konusu olmamalı. Çünkü her parçanın kendine has bir özelliği, görevi vardır. Kadronuzun açısı ne kadar iyi olursa sürüş halinde o kadar rahat edersiniz; kullandığınız parçalar ne kadar üst düzey ise o kadar performansınız artar. Öncelikle kendinize şu soruyu sormalısınız performans ağırlıklı turlarımı tercih ediceksiniz yoksa spor amaçlı kısa-basit turlar mı... İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Tüzün Akbaş
peki böyle bir giant kadrosu almak için yardımcı olabilirmisin sanırım sen yurt dışından getirtmiştin ne gibi bir zorluğu var ben ebaydan böle bir kadro buldum ama güvenilirmidir bilemiyorum

@mehmet karabaş

ebaydan getirebilirsiniz fakat öncelikle fatura konusunu halletmeniz gerekiyor.

@Selim Leylak

peki nedir pazarlık şartları neler yapabiliriz almak isteselk

Geri