Scudo Sports

Giant TRINITY yeniden hayata döndü

Scudo
bir bisiklet bu kadar gösterşli olablir...
gerçekten mükemmel olmuş.

Çok güzel, güle güle kullanın, seyredilmeye doyulamayacak bir makine, iyi günler

güzel bisiklet güle güle kullan

tam bir hız makinesi
güle güle kullansın

Bisiklet bir uzay mekiği kadar sıradışı duruyor :) Yollarda tüm gözleri üzerine çekeceği kesin ;) Zincir ise ayrı bir gözalıyor.

Forumdan arkadaş çıkarsa o zincirden bir tane ortaklaşa alıp bi kaç arkadaş arasında paylaşıp maskot yapabilirim :)

Bisikletin sahibi güle güle kullansın ;)

BU CANAVARA BİSKLET DEYİPDE HAKARET ETMYİN LÜTFEN HAYIRLI UGURLU OLSN İSTEDİİĞİNİZ GİBİ KULLANIN İNŞALLAH...

ellerine sağlık serkan abi... normalde pek sevmem road bisikletleri ama bu gercekten bayaa hoş görünüyo... elleirne amağine sağlık... ;)

Kesinlikle inanılmaz bir bisiklet olmuş.Resimlerine imrenerek bakıyorum valla:)
Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Yorum yapan ve beğenen herkeze teşekkür ederim arkadaşlar daha iyileri sizlerinde olur umarım.

bu pisleti ist turunda gördüm zanedersemm...bayramın dördüncü günü arkadaşın scottın fren balata sıyırdı onu tamire götürürken ortaköy çivarında grdm bi ara yol şaşırdım arkadaşa bakınırken arkamdan yaklaştı ve geçti ilerde bekleyen arkadaşla yola devam ettik neyse oydu tirinitiyi GÖRDÜMM:D

bu ne yaa? hayırlı olsun..allah nazardan kem gözlerden sakındırsın..hayırlı pedallamalar

Çok güzel bir bisiklet.Ben canlısını da görmüştüm o zaman da çok beğenmiştim.Hayırlı olsun.Yine güzel bir bisiklet oluşturdun Serkan abi tebrik ederim.

Geri