Scudo Sports

Giant TCR Carbon Once Team Token Special Edition...

Bisikletiniz verdiğiniz emeğe değmiş...Ben çok beğendim.İnsan bu bisiklete binmeye kıyamaz.Cam fanusa koyup izlemek ister:)Gerek kadro gerekse parça olarak türünün en iyi örneklerinden biri olmuş.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: Tolga Tunçel
Scudo
çok güzel.iyi günlerde kullanın.mükemmel bir ağırlık yakalamışsınız.

• Beğen
çok iyi , çok güzel , çok sexi !!!!!! ama gidon boğazının duruşu biraz bozuyor goruntuyu..maşanın saftı kısa dıye bole bır cozum buldunuz sanırım..

• Beğen
Harika bir makina... :eek: Hayırlı olsun.Söyleyecek başka birşey bulamıyorum.Kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
@mustafa doğan turhan

Selam Mustafa;

Senin canavarında bitmesini dört gözle bekliyorum. Fotoğraf çekme sözünü de unuttum sanma. Kardeşiyle birlikte güzel pozlar çekmeni bekliyoruz.

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: MDT
yok artık denecek seviyede ve güzellikte bir bisiklet ben dahil eminim çoğu kişinin hayalini süslüyordur iyi günlerde kullanın

• Beğen
cantlar,bisikletin görünümünde bu kadar rol oynayabilir.güzel toplamışsınız,güle güle kullanın...

• Beğen
Arkadaşım siz mi yaptınız bu bisikleti gerçekten... Muhteşem bir görüntü... Eminim bahsettiğiniz donanımlar da çok iyidir ki bu işin bilenlerinden destek almışsınız tasarımda... Hayırlı olsun , tabii yolunuz da açık olsun. :in:

• Beğen
Hayırlı olsun.Kalitesiyle,hafifliğiyle,görünümüyle kısacası herşeyiyle mükemmel bir bisiklet.Güle güle kullanın.

• Beğen
Çok güzel gözüküyor iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Yorum yapamıyorum çok güzel bir bisiklet.Heralde pedal çeviremden gider bu.Renkleri çok güzel.
Ben olsam dışarı falan koymam.Uyurken yatağımın yanına koyarım :)

• Beğen
Tolga, Token sari fren kolu kapagi yokmu? Benim fren kolu kapaklari Token. ( Ultegra 6700)

Geri