Scudo Sports

Giant Tcr Advenced Pro 0 2017 kadro çatlaması

Çok haklısınız bende normal şartlar da öyle yaparım olması gereken de bu fakat, satış önce mesajlaşmalar yanımızda bulunan şahitler ve zaten bisikletin ilk sahibinin beni amerika da sanarak dükkan sahibiyle iletişime geçmesinden sebep bu store bu bisikletin bana satıldığını ve sahibinin ben olduğumu çok iyi biliyorlar. Zaten bu noktada pek bir problem yok adamlar kasten sırf benim yorumlarım yüzünden yardım etmeyeceklerini alenen söylüyorlar. Bu durum da istediği kadar suçsuz olsun bu art niyetli kötü niyetli tavrı bu store u haksız yapıyor.. Win Win politikası izlemeye de pek yanaşmıyorlar gibi. Neyse en son çare bir kaç arkadaşımı sırayla store a yollayacağım onlar yıldırmaya çalışıyorsa bende yıldırmaya çalışacağım arkadaşımız o çevre de çok var çok şükür. Müşterilerinin yanında bu gerçekler o store da duyurulunca bakalım aynı tepkiyi verecekler mi...
Yıldırma konusunda sizi destekliyorum ve doğru bir tavırla işe yarayacağını düşünüyorum. Bu Amerikalılar bu tip konularda çabuk pes eder diye bir algım var. Bizde olsa sökmez. Ne esnaf görünümlü şeytanlar gördüm.

Bu arada yaptığım tüm yorum ve eleştiriler yapıcıdır.
Sizden yanayım. Bisikletin bedelini ödeyerek almışsınız ve garanti kapsamında bir kusuru var. Bundan faydalanmanız gerekiyor.

Fikirlerimle beraber tespitlerimi yaptım. Süreçte belki işinize yarar. Olaya farklı açılardan bakmak her zaman iyidir. :harika:
@tekvites Tüm mesajları okudunuz mu ? Eğer okumadıysanız çok uzun ama bence bir okuyun..
Tümümü okudum. Kayıt olduğum günden beri takip ediyorum başlığı.

Scudo
Olaya farklı açılardan bakmak her zaman iyidir.
Hiçbir zaman bir zararını görmedim kesinlikle katılıyorum. Bu başlığı açmamda ki amaçta tam olarak buydu ''olaylara farklı perspektiflerden bakmak'' ve doğru çözüme doğru bir şekil de ulaşabilmek.

Belki x kişisine veya Gianta göre ben sapına kadar haksızımdır bunları sebepleriyle okumak öğrenmek beni memnun eder bununla birlikte bir çok bulanık buğlu kalmış bilgilerin bu başlık sayesin de netleştiği kanısındayım..

@bisikletli adam hocam boşver bu ahlaksızları, kadroyu onaracak ehliyette birileri vardır illa. Biz de dayanalım bunların google hesaplarina 0 yıldız yorumları.

@Şerif Feridun Dün artık son kez son şansımızı denedik. Store artık telefonlarımızı bile açmıyor şaka gibi ama gerçek. Bisikletin ilk sahibiyle bu sefer de gayet nazik konuştum ama baktım ki o artık hayvanlaşıyor bende nazikliği falan bıraktım. Adama tam ismiyle hitap edip nazikçe yine faturayı istedim bir benim full ismimi nasıl öğrendik iki diyor o fatura benim senin değil diyor. Yahu parasını ödedim nasıl benim değil diyorum yok senin değil diyor bende tam kırdım kafayı baktım olmuyor. İş yeri ev adreslerini okuduğu okulları ve yıllarını araba plakasını bisikleti satın aldığı tarihi yeni aldığı bisikleti ne zaman aldığını falan yazdım bunlar sana tanıdık geldi mi Mr. Rosen dedim, dumura uğradı hemen polise gidiyorum dedi bilmiyorum gitti mi :D Bana hala nerden buldun bunları beni tehtit mi ediyorsun falan diyor ahaha sana senden daha yakınım mr. rosen dedim çaktırmıyor ama 3.5 atıyor. Bana bir daha amerikaya sakın gelme falan dedi bende güldüm bu bilgileri nasıl buldum sanıyorsun, FBI'dan sıkı dostlarım var bana ne Turkiye de nede Amerika da dokunamazsın yazdım. Neyse en son yazdıklarıma cevap vermemeye başladı. Ben de 24 saatin var o faturayı bana veya Türkiye Gianta atmak için yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim sana fazlasıyla sabrettim ve kibar davrandım dedim. Henüz gelen bir mail yok büyük ihtimal gelmeyecekte ama en azından içim biraz olsun soğudu bu aptal herifi bu kadar korkutarak.

Bu seviyeye düşmeyi hiç istemedim ama sizde gördünüz kaç hafta uğraştım ama adam da bir inat var akıl almaz. Kesinlikle art niyetli ve kesinlikle IRKÇI bir pislik.

Birazdan İbrahim Beyle konuşup bu konuyu nihayete kavuşturacağım gerçekten çok sıkıldım rüyalarıma girer oldu.

Westwood cycle'ın yaptığı yardımları da gördünüz şahit oldunuz onları da puanlayabilmeniz için link bırakıyorum şöyle ; hakları olan puanı vereceğinizden şüphem yok puanlarsanız çok sevinirim..
Yelp
(link)
google
(link)

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: Çağdaş78 ve CNC
BEN BİR IRKÇI DEĞİLİM TÜM DİN VE İNANÇLARA SAYGILIYIM HER DİNDEN ÇOK YAKIN ARKADAŞLARIM VAR.
İnternet ortamındaki tüm ayrıştırıcı / ırkçı söylemlerin ardından gelen standart kalıp.. "Benim de öyle arkadaşlarım var"
Arkadaşım dediğiniz sonradan arkadaşınız çıkmayan biriyle yaşadığınız bir sorunu anlatırken o kişinin dini görüşünü sıfat olarak kullanıyorsanız bu genelleme yaptığınız / etiketlediğiniz anlamını taşır.
Eğer kullandığınız Yahudi vs genellemesi yerine bir küfür koyduğunuz zaman cümlenin anlamı bozulmuyorsa (ki bozulmuyor bu örnekte) gayette ırkçı bir söylem içindesiniz demektir.
Konuyu giant'ın garanti şartları içinde tutun bence. Ki son sayfalarda özel hayatın gizliliği, tehdit gibi daha büyük kabahatleriniz olduğu için giderek haksız duruma düşüyorsunuz.

Konu nerden nereye geldi.. Nasıl sonuçlancak derken, başka bişey oldu burası.. O kadar uğraşacagına karbon tamirci ile konuşup, güzel bir epoksi ile yapıştırılsın.. Kırık çatlak yok ortada. Açıkcası boşuna çabalıyorsun, kadro elinde kalmış, satıcı kazık atmış geçmiş olsun diyorum..

Galiba derdimi tam olarak anlatamıyorum yada şu hassasiyet kasan abiler gerçek olguyu görmekte biraz zorlanıyor. Burda yahudi belirteçim yahudileri yahudiliği küçümsemek aşağılamak değil. Evet standart kalıplarınız sizin olsun ama sizin müslüman arkadaşlarınızdan çok benim yahudi arkadaşım var. Kaç gündür şu başlık var ve belli ki takipte ediyorsunuz ilk sahibinin hastalıklı tavırlarına ve sebepsiz hakaretlerine gık ettiğinizi görmedim. Varsa bu tavrının arkasında başka bir sebep bana da söyleyin bende bileyim bu tavırlara maruz kalan benim.
Özel hayat gizliliği tehtit komik olmayalım lütfen ne tehtidi..
Irkçı söylemlerden rahatsız olmak hassasiyet kasmak / duyar kasmak değildir. Siz dilinize dikkat edeceksiniz, biz okurken aklımızda yumuşatmayacağız...

Bu işi gerçekten çözmek istese Giant' ın "Tamam kardeşim, bu kadro bizim, daha 2 yıllık kadro, gereğini yapalım, daha fazla üzülme, madur olma" demesi lazım. Böyle bir davranış Giant' ı yüceltir. Bu başlığın tamamımını okudum. Sonuç olarak Giant' ı uzak durulması gereken markaların başına yazdım. Öyle ki hiç para verip almam, piyangodan kazansam veya hediye olarak verseler hemen satıp yerine müşterisini üzmeyen başka bir bisiklet markasına yatırım yaparım. Belli bir kalitenin üstünde üretim yapan epey firma var. Giant' a mecbur değiliz. Şimdiki bisikletimi alırken satıcı Giant Propel Advanced 2 Disk almamı önermişti. Resmen ucuz atlatmışız.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Irkçı söylemlerden rahatsız olmak hassasiyet kasmak / duyar kasmak değildir. Siz dilinize dikkat edeceksiniz, biz okurken aklımızda yumuşatmayacağız...
Emredersiniz paşa hazretleri !

• Kızgın
Tepkiler: HakanAydn
@ZirZop o konu hakkında da @ibrahimyilmaz giant global ile iletişime geçti fakat olumlu cevap alınamadı Maalesef şirket politikası buna birşey diyemeyiz şartlar kurallar ortada maalesef.. @ibrahimyilmaz bey bu süreçte sağolsunlar tüm şartları zorladılar fakat olmuyor olmadımı. Bir haftadır 1. sahibinden mail bekliyoruz bize bir faturayı atmayan adam dün akşam giant türkiye'ye mail atmı aynen şöyle demiş ;
Müşterinize söyleyin, tehditlerinden vazgeçsin. Eğer tehdit etmeyi sürdürürse bir daha bu ülkeye ayak basamayacak. Onun için yapabileceğim bir şey yok bu noktadan sonra da onun için bir şey yapmayacağım.”
Mesajlaşmalarımızı atabilirim bana faturayı atar mısınız bu benim hakım sizi tanıyorum iyi bir avukatsınız diyorum sen beni tehtit mi ediyorsun diyor :D

@ZirZop Kesinlikle bu konuda katılıyorum. Giant ın katı tutumunu da kınıyorum. Fatura arkadaşın elinde olsa Giant'ın tutumu ne olacaktı merak etmiyor da değilim. Benim de yurtdışından alınma arkadaşın adına faturalı Giant'ım var ama benim ki harbi arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
@cyclelatör Kazık atan kendi kaybeder. Atacağı kazık bir bisiklet parasına mal olsun. Hayattan daha pahalı dersler çıkartmak zorunda olanlar var.

@trainspotting35 Bence insanoğlunun en büyük yanılgısı şu ''o asla bunu yapmaz''burda o dediğimiz kişi çok değer verdiğimiz veya çok iyi tanıdığımız insanlar oluyor genel de ve burda hep yanılıyoruz eğer ortam ve durum müsaitse insanın yapamayacağı şey yok.

@trainspotting35 Bence insanoğlunun en büyük yanılgısı şu ''o asla bunu yapmaz''burda o dediğimiz kişi çok değer verdiğimiz veya çok iyi tanıdığımız insanlar oluyor genel de ve burda hep yanılıyoruz eğer ortam ve durum müsaitse insanın yapamayacağı şey yok.
O kadar da sert olmamak lazım. Yoksa babana bile güvenme hastalıklı düşüncesi geliyor arkasından. Ama dediğiniz gibi insanoğlu çiğ süt emmiş. Tedbirli ve temkinli olmakta fayda var. Benim başıma gelmez dememek lazım. Bir de dostum, kardeşim dediğiniz insanları iyi seçmek. Sayısı çok fazla ise bir yerde hata yapıyorsunuz demektir. Eser miktardalar çünkü. :)

Geri