Yıldırma konusunda sizi destekliyorum ve doğru bir tavırla işe yarayacağını düşünüyorum. Bu Amerikalılar bu tip konularda çabuk pes eder diye bir algım var. Bizde olsa sökmez. Ne esnaf görünümlü şeytanlar gördüm.Çok haklısınız bende normal şartlar da öyle yaparım olması gereken de bu fakat, satış önce mesajlaşmalar yanımızda bulunan şahitler ve zaten bisikletin ilk sahibinin beni amerika da sanarak dükkan sahibiyle iletişime geçmesinden sebep bu store bu bisikletin bana satıldığını ve sahibinin ben olduğumu çok iyi biliyorlar. Zaten bu noktada pek bir problem yok adamlar kasten sırf benim yorumlarım yüzünden yardım etmeyeceklerini alenen söylüyorlar. Bu durum da istediği kadar suçsuz olsun bu art niyetli kötü niyetli tavrı bu store u haksız yapıyor.. Win Win politikası izlemeye de pek yanaşmıyorlar gibi. Neyse en son çare bir kaç arkadaşımı sırayla store a yollayacağım onlar yıldırmaya çalışıyorsa bende yıldırmaya çalışacağım arkadaşımız o çevre de çok var çok şükür. Müşterilerinin yanında bu gerçekler o store da duyurulunca bakalım aynı tepkiyi verecekler mi...
Bu arada yaptığım tüm yorum ve eleştiriler yapıcıdır.
Sizden yanayım. Bisikletin bedelini ödeyerek almışsınız ve garanti kapsamında bir kusuru var. Bundan faydalanmanız gerekiyor.
Fikirlerimle beraber tespitlerimi yaptım. Süreçte belki işinize yarar. Olaya farklı açılardan bakmak her zaman iyidir.
Tümümü okudum. Kayıt olduğum günden beri takip ediyorum başlığı.@tekvites Tüm mesajları okudunuz mu ? Eğer okumadıysanız çok uzun ama bence bir okuyun..