maşayı yurtiçinden mi temin ettiniz bende bu modeli alıp kullanmak istiyorum da çalışması konusunda sürdüğünüz de kısa bir değerlendirme yaparsanız sevinirim @maviox
@maviox hayırlı olsun öncelikle. Kadro ve donanım seçimi harika. Bence göze batan iki husus var, birincisi o park ayağı hem gereksiz ağırlık yapıyor hem de görsel olarak etkileyici olan bu bisiklete gölge düşürüyor. İkincisi de sele siyah ve çok büyük
@maviox bugüne kadar kullandığım bisikletlerin hiçbirinde park ayağı yoktu. Yani söktüm. Park ayaksız kullanamam diyorsanız elbet bununla devam edin ancak benim önerim başka bir park ayağından ziyade kullanmamanız yönünde.
Bir dağ bisikleti için en fuzuli aksesuar, park ayağıdır
Sele gerçekten çok alçakta. 1.77 boyunuzla seleyi uzun süre bu yükseklikte kullanırsanız, diz eklemlerinize zarar verirsiniz. Ayrıca bacak kaslarınızın ürettiği enerjiyi pedala tam anlamıyla aktaramamış olursunuz. Forumda uygun sele boyu belirlemeye yönelik rehberler mevcut; bunları incelerseniz boyunuza uygun sele yüksekliğini nasıl belirleyebileceğini görebilirsiniz.