Scudo Sports

Giant tamamen toplama bisiklet

@caesar
Bugün benimde aklıma geldi. Yorum için teşekkürler

Scudo
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler,manitou maşa ve giant kadro iyi seçim ;)

@medetkerem
Merhaba
Erdoğanlar bisikletten aldım

maşanın modeli nedir acaba seçemedim fotoğraftan @maviox

güle güle kazasız kullanın inşallah

@ziyainal
Merhaba
Manitou r seven 1430 gr maşa

@Berk Karaca
Boyum 177 ama böyle rahat ediyorum

maşayı yurtiçinden mi temin ettiniz bende bu modeli alıp kullanmak istiyorum da çalışması konusunda sürdüğünüz de kısa bir değerlendirme yaparsanız sevinirim @maviox

@ziyainal
Daha süremedim, hafta sonu inşallah. Havalı bir maşa ve performans bisikletten aldım. Rock Shock maşalardan iyi olduğu söyleniyor

@maviox hayırlı olsun öncelikle. Kadro ve donanım seçimi harika. Bence göze batan iki husus var, birincisi o park ayağı hem gereksiz ağırlık yapıyor hem de görsel olarak etkileyici olan bu bisiklete gölge düşürüyor. İkincisi de sele siyah ve çok büyük :)

@Onur YCL
Yorumunuz için teşekkürler ancak başka nasıl bir park ayağı kullanabilirim sizce. Öneriniz var mı?

@maviox bugüne kadar kullandığım bisikletlerin hiçbirinde park ayağı yoktu. Yani söktüm. Park ayaksız kullanamam diyorsanız elbet bununla devam edin ancak benim önerim başka bir park ayağından ziyade kullanmamanız yönünde.

Bir dağ bisikleti için en fuzuli aksesuar, park ayağıdır :)

Sele gerçekten çok alçakta. 1.77 boyunuzla seleyi uzun süre bu yükseklikte kullanırsanız, diz eklemlerinize zarar verirsiniz. Ayrıca bacak kaslarınızın ürettiği enerjiyi pedala tam anlamıyla aktaramamış olursunuz. Forumda uygun sele boyu belirlemeye yönelik rehberler mevcut; bunları incelerseniz boyunuza uygun sele yüksekliğini nasıl belirleyebileceğini görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
@Mehmet Altuğ
Teşekkürler

Seleyi ayarladım gerçekten çok aşağıda kalmış

Mukemmel abi .Güle güle kazasız kullan. Kıymetini bil en muhimi :);)

• Beğen
Tepkiler: maviox
Harika görünüyor, iyi günlerde kullanın, nacizane önerim kadro sağlığı için zincir koruma bandı takmanız.

• Beğen
Tepkiler: maviox
Geri