Scudo Sports

GIANT Talon 3 Disk - Ya da geriye ne kaldıysa..

@kizak

Teşekkürler..

Hafifliğin giderek bir tutku haline dönüştüğünü itiraf etmek durumundayım.. Ancak elden ne gelir, çıktık bir kere yola..

Maalesef sele borusu ve seleyi de ekledim listeme.. Yoldalar, bu ikisinden sonra frene basmayı planlıyorum (tutar mı bilemem :) ).

Selamlar..

Scudo
@gürkan doğanay

üstad sana bakınca kendimi görüyorum bende frene basacaktım fakat diskler yağlanmış tutmuyor. hırslanınca fren falan tutmuyor

• Beğen
Tepkiler: gürkan doğanay
@müjdat dede

Sorma gitsin :(

Bu spora başlarken işin mühendisliğine de bu kadar kafa yoracağımı düşünmemiştim. İş giderek daha da kapsamlı ve kompleks (ve de bağımlılık yapan bir keyif :) ) olmaya başladı. Parça değişim sürecini bisikletimin "dünü, bugünü ve yarını" şeklinde özel Excel tabloları ile takip etmeye bile başladım.

Şimdilik şikayetim yok ama civata ve pullara kadar da iner miyim diye de endişelenmiyor değilim :)

Selam.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Hayırlı olsun.Çok kaliteli ve şık bir giant olmuş.Özellikle kadro ve teker setini çok beğendim.Tabi diğer parçaları da çok iyi.Güle güle kullanın.

• Beğen
Süper bisiklet olmuş. Sele ve sele borusu da geldiği zaman tamamdır...İyi günler de mutlu mutlu kullan he mi...(not: bu benim forumdaki ilk msg...)

• Beğen
@müjdat dede

Evi tekrar fotoğraf stüdyosuna çevirmem gerekecek.. Tripod, ışık, fon vb düzenekler tekrar kurulacak.. Açılara karar verilecek.. Sanırım en erken bu hafta sonu tüm bunlar için zaman bulabileceğim.

Selam.

@Burak Yazıcı

Teşekkürler kayınbirader.. Bisikleti de ilk kez görüyormuş gibi yorum yazman da gayet tarafsız bir yaklaşım olmuş :p

Bir araya getirmek üzere olduğun bisikletinin de burada yayınlanacak kadar güzel olacağını biliyor ve forum dostlarına önden bilgisini vermiş oluyorum..

Evet Gürkan Hocam, bugün karşılaştık seninle Kaçkar bisiklette sonra ardından bende ellerinde son kalan talon3' ü aldım bakalım, ama yaptıkların beni korkuttu gerçketen bakalım ben stock olarak kullanmayı ne kadar süre becerebilicem. Ama bisiklet gerçekten çok yakışıklı, kazasız belasız, keyifli sürüşler...

• Beğen
@emre semiz

Maalesef insanı yoldan çıkaran bir tutku bu.. Ben yoldan gönüllü çıktım, bir kere çıktın mı da geri dönüş olmuyor.. Yoldan çıkmış biri olarak sana doğru yoldan ayrılma gibi anlamsız bir tavsiyede de bulunmayacağım ;)

Sür keyfini gönlünce, hayırlı olsun..

@Bora

Övgü için teşekkürler.. Son bir iki rötuş kaldığının ikimiz de farkındayız.. Asıl övgüyü ondan sonra hak edecek sanırım.
Selam.

Geri