Scudo Sports

giant talon 2 mtb bisikletimi sehir bisikletine cevirmek istiyorum

wenom

Forum Bağımlısı
Tepki
670
İsim
rafet
Bisiklet
Diğer
20150912_191600.jpg 20150910_194528.jpg Arkadaslar gian talon 2 mtb bisikletimi sehir bisiklet tipine donusturmek istiyorum camurluk ve arka bagaj tavsiyesi olan varmi disk frenli modellere sanirim her arkalik olmuyomus birde tam korumali camurluk istiyorum bugun bitane aldim olmaz dediler.
Ustteki benim bisiklet alltaki begendigim bisiklet tipi.

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
Scudo
@bagetci
Yapmanız Gerekenler:
Çamurluk
Arka Bagaj
İnce lastik
Tavsiyem maşanızı bilmem ama 1.4kg lik ikinci el havalı bir maşa size 1kg kazandırır tur bisikletine yaklaşırsınız
Aynakolu ve ya uyarsa sedece en büyük dişliyi 44 ve ya 48 lik yapmanız.

• Beğen
Tepkiler: wenom
Aynakolu büyük almanızı tavsiye ediyorum , isterseniz hızda yapabilirsiniz böylece . en az 50 disli olsun bnce. Yokuslarda ne yaparim diye korkmaya gerek yok 1. Viteste yine cikarsiniz yokuslari .tabi bunlar uzun turlara cikmayacaksaniz gecerli :)

20150922_113437.jpg

20150922_113357.jpg

20150922_113342.jpg

Bisikletimin son hali city bike:):) degisime devam.

• Beğen
Tepkiler: serpenter ve YSD
Maşa yerine 60 dolara mosso m5 alınca degişimi büyük oranda hissedersiniz. Darbeleri emişi de çok iyi ağırlığı da 800 gram. Düzgün yollar dışında bir yerlerde kullanmiyorsanız lastikleri de 1.50 hatta 1.40 yapabilirsiniz. Onda da onerim michelin city protek plus 1.4

Geç oldu ama hiç yatırım yapmayın. Kadro geometrisi ve yapısı itibariyle MTB ve şehir bisikleti farklıdır. Componentleri değiştersenizde durum istediğiniz oranda değişmeyebilir. Keşke hiç harcama yapmadan bisikleti şehir tur Bisikletiyle değiştirseymişsiniz. Iyi pedallamalar!

• Beğen
Tepkiler: wenom
@Veliuyar aslinda dogru soyluyosun,satisa cikardim ama talep olmadi aslinda bisikletimide seviyorum donanimida iyi ustunde alivio ve deore set var satip almak istedigimde ya donanimi dusuk olacak yada cok para vericem uste vs vs.. Onun icin boyle devam etmeye karar verdim

Geri