Scudo Sports

Giant Talon 2 27,5 vs Scott Scale 770 27,5 (anket içerir)

Sizce hangi bisiklet?

• Giant Talon 2 27,5 2015

• Scott Scale 770 27,5 2016

• Toplam katılım
    40
@mtbrnhc ya simdi yeni sezon bisikletler gelecek saticilar stoktakileri bitirmek isteyecegi icin guzel indirim yapacaklarini dusunuyorum

@mtbrnhc oturdugunuz yerde scott bisikletleri satan yerler varsa yuzyuze pazarlik da yapabilirsiniz

Scudo
@umudo123 valla birkaç kişiyle konuştum da şu an hepsi zaten indirimde olduğu içindaha fazla olmaz vs dedi. Hatta Erdoğanlar bisikletteki amca telefonda dövecekti nerdeyse, 5 lira bile yapmam felan dedi, bağırdı, sinirlendim artık oradan hiçbir alışveriş yapmayacağım. Kars'ta yaşıyorum, bir tane bile bisikletçi yok maalesef.

• Beğen
Tepkiler: umudo123
@mtbrnhc erdoganlardan bir sey almamistim hep pahali gelmisti bir de indirim yapmiyormus n11 e falanda bakabilirsin gittigidiyor vb sitelerdede bisiklet saticilari var

• Beğen
Tepkiler: mtbrhnkc
@umudo123 her yere bakıyorum yarın tekrar telefon edip son kararımı vereceğim.

Bende Scott Scale 770'in 2015 modeli var. Yukarıdaki bir arkadaşın söylediği gibi öne biraz yatık kullanım nedeniyle kontrol epey iyi, daha sportif ama uzun sürüşlerde elime yük bindiriyor biraz. (Uzun tur yapılabilir mi çok emin değilim.) Maşa için bir şey söyleyemeyeceğim, zira çok zorlamadım. Ama vitesler ve frenler güzel. Patika kullanımında, çamurda beni fazlasıyla memnun ediyor. Şehirde ise kullanmaya pek kıyamıyorum, kilitleyip markete girebileceğiniz bir bisiklet gibi gelmiyor bana ve bu nedenle acaba bu bisiklet yerine daha ucuz bir şey alıp daha fazla ve tepe tepe kullansaydım da diyorum bazen. Çok ağır arazi kullanımım olmadığı için bir noktada satıp ucuz yollu ikinci el bir cyclocross almayı ve siyaha boyayıp kullanmayı düşünüyorum.

@bartsimpson teşekkürler, benim bu bisikletten teşekkür beklentim arazide memnun etmesi zaten. Şehirde vs kullanmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: umudo123
Scale 770'deki maşa direksiyondan kilitlemeli, diğerinde belirtmemiş. Bir sor istersen. Ben bu özellikten memnun kalmıştım, çok hayati değil ama pratik oluyor epey.

@bartsimpson diğeri de öyle, resminde maşaya giden kablodan da belli. Ama yine de teyit edeceğim :harika:

Merhaba. Hala almadıysanız iki model arasında Giant ın maşası daha iyi RockShox kullanılmış. Diğer vitesler ve vites kolları aynı. Frende de Scott shimano, Giant ise Tektro kullanmış. Karar vermek zor çünkü ikisi de çok güzel :) sahibinden.com da Ilgaz bisikletin ilanları var Giant için piyasadan uygun veriyor.

Geri