Scudo Sports

Giant scr 1 çıkartma uygulama

parabolica

Üye
Tepki
14
Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır takip ettiğim forumda ilk mesajım olucak. Şehir bisikletinden giant scr 1 alarak yola geçtim. Merida ların rengi cok hoşuma gittiğinden merida bir matara aldım. ve jant kısmını buna uydurmaya karar verdim.İlk çıkartmaları yapıştırdım . zahmetli bir iş olduğundan kalan 7 tanesini yapıştırmadan sizlere danışmark istedim. tüm yanaklara iki tane olmak üzere 8 tane olacak. SCR ve iç renkli çıkartma sizce olmuşmu devam ediyimmi yoksa derhal bırakıyımmı :). görüşlerinizi bekliyorum

20150830_173945.jpg 20150830_173953.jpg

Scudo
@parabolica Hoş olmuş ama çok da boğmamak gerek bisikleti desenlerle ;) Bu arada gidon sargısının rengi çok hoş,orjinal üstünde mi geldi?Bisikleti nereden aldınız ve fiyatı nedir?

@Barış TURAN merhaba gidon sargısı orjinali bu şekildeydi.sıfır bıkaç bayide vardı 2300 ile 2500 arasında ama o zaman dolar bu seviyede değildi. ben ikinci el 1800 e aydın bisiklet den aldım ( bursa ). bir arkadaşta sahibinden de aynı fiyata satıyor

@Barış TURAN bu pazar şirketin pikniki olucak çok amatör iki arkadaşımla iniş yapacağız :) dilerseniz katılabilirsiniz birde bir arkadaşım kurban bayramında gelecek o zamanda bir uludag planlıyoruz gemlikteyim bu arada ben

Hocam affiniza siginarak beyaz gidon sargisi ne guzel durur

Merhaba hocam sele çok mu aşağıda eğer ayarlı ise kadro biraz büyük gibi sanki.

Ayrica @parabolica hocam selenizin ucu yukari bakiyor. Bir iki ufak ayarla bisiklet kullanmanizi daha zevkli hale getirebilirsiniz. Eğer bu şekilde rahatsanız lafım yok tabi.

@Ahmet Onur Çakmak evet haklısınız ona ayar çekeceğim bikaç şeyede daha yeni aldım tam sürüş pozisyonu için ayarlayamadım burdan öğreneceğimiz çok sey var. sağolun

Geri