Scudo Sports

Giant Rincon Yol Hali

Scudo
ilginç olmuş, değişiklik iyidir. benim sormak istediğim -önceden bilmediğim için soruyorum- kadro boyu nedir ve maşa uzunluğu? iyi sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Adsız123
@diavolo

Teşekkürler. Kadro 16". Maşa ise 100 mm'lik. İyi forumlar.

Arkadaşlar, hepinize teşekkürler. Daha iyi, daha güzellerinin sizlerin olmasını dilerim. Herkese kazasız, belasızi keyifli sürüşler...

Gerçekten çok hoş. Yani aşık oldum. <3 O pedallara dokunmak büyük zevk olurdu vallahi. :D İyi sürüşler kazasız belasız. :)

• Beğen
Çok güzel benimde favori bisiklet lerden( gıant) kazasız belasız günlerde binersin inşaaalh
saygılar
ali baba

• Beğen
@Doğukan KARBAL

Çok teşekkürler. Konumlarımız yakın olsaydı buluşup sizi de bir Giant sahibi yapmak için çalışmalara başlardım - ki yorumunuzdan pek de zorlanmayacağım anlaşılıyor:)

@bahadır76

Teşekkür ederim, sanırım ilk aldığım zamanki yayınladığım fotolara baktınız. O zamandan bu zamana tabi birçok parça değişti, ince slick lastiklerle de oldukça şık bir asi şehirliye dönüştü.

@alper ozturk

Teşekkürler. Genelde zaten şehir içinde kullanıyorum. Ancak böyle giderse arka planda görünen Racing Ralph'leri geri takıp bir tane de yolların asıl hakimi olan yol bisikleti almak için planlar yapmam gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: alper öztürk
@ali albut

Teşekkür ederim. Sizinkiler de ayrı güzeller. 21 yaşında biri olarak umarım ilerde sizin gibi dinç, deneyimli ve bisiklet aşkı hiç sönmemiş bir bisikletsever olurum.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. İyi forumlar..

Geri