Scudo Sports

Giant Revel 2 nasıldır?

Dr.Senih

Üye
Tepki
13
İsim
İsmail Senih Aksu
Bisiklet
Sedona
Merhaba,2.el Giant Revel 2 buldum.İnternette pek de bilgi bulamadım.Bisiklete yeni başlayacağım.Dış görünüş olarak çok beğendim.Ama artırıcıların tourney olması düşündürdü.Bir de mekanik disk bana uzun vadede sıkıntı çıkarır mı ? Bisikletin özellikleri (link) mavi olanı
Pazarlık aşamasındayım.Benden daha tecrübeli dostlarımız acil fikirleirini paylaşırsa çok sevinirim.Hayırlı Ramazanlar...
https://s.graphiq.com/sites/default/files/796/media/images/2014_Giant_Revel_2_2344618_i2.jpg

Scudo
Başlangıç için tercih edilebilir bir bisiklet. Düzgün vites ayarlarıyla, doğru ellerden gelen bakım ile her bisiklet çatır çatır çalışır. Tourney de olsa iş biraz özene bakıyor :)

Peki mekanik disk ile ilgili çok fazla olumsuz yorum okudum, bisiklet bir buçuk senelik şu an veya ilerde sıkıntı çıkarır mı acaba?

@DR.Senih
Nasıl kullanıldığına bağlı. Forumdaki yorumlara göz atın mekanik fren ile ilgili. Kafanızda birşeyler oluşur :)

Daha farklı bisikletlere yönelseniz.Ben şimdi 21 vites piskeletle ne yapacağımı bilmiyorum.Çok kötü.24 veya 27 vites tercih edebilirsiniz.
İyi Akşamlar...
Mosso BlackEdition
Carraro CRS610

Giant revel kullanıyorum hocam yalnız 1 midir 3 müdür bilgim yok 2.el aldım.
V fren sram komponentleri var ben çok memnunum.
Güvenle alabilirsiniz bence.

• Beğen
Tepkiler: Dr.Senih
Geri