Scudo Sports

Giant Revel 0 disc MTB

Scudo
Hayırlı olsun bisikletin çamurluklarına bayıldım bisikletle çok güzel bi kombinasyon uyumu sağlamış.

Renklerini beğendiğim bir model daha, hayırlı olsun daha fazla resim bekliyoruz. :)

hayırlı olsun kazasız belasız bol pedallamalar bisiklet gerçekten çok güzel renk uyumuda harika :)

Benimde cok içime sindi gerçekten. Teşekkürler.

@Berke1903
Daha bu gün aldım ilk günden 72 km yol yaptım moladada o fotoğrafı çektim. Dolaştıkca çekerim artık. Teşekkürler.

@Melih Çolak
Baya aradım renk uyumu olsun diye böle başka gözle güzel denince daha cok hoşuma gitti saol=)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Bisikletin cok güzel, allah güle güle kullanmak ve olmayanlarada nasip eder insallah. Nice 72 km'lere. :in:

Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmenizi dilerim..

Güle güle kullan. Seda bisikletten almışsın galiba. Hiç sevmem o dükkanı.

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın :).Bisikletforum.com ailesi büyüyor :D.

Gerçekten çok güzel bisiklet, renk uyumu harika. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Güle güle kullan çamurluklara bayıldım renkleri çok iyi:))

Teşekkürler arkadaşlar. Seda bisikletten alınmış ben 2. El aldım 1 ay önce alınmış. Camurlukları bende çok beğenerek aldım sundu bisikletten.

Biraz resim atın.. :)

Ilk aldığım haftasonundan sonra kullanamadım yarın bulusucaz. Cumartesi koyarım. =) bende özledim bisikletimi.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Deniz kenarından urla turu 27 km bu bisiklet beni çok keyiflendirdi.=)

istanbulda bostancı sahilinden kartala kadar kulandım bisiklet yolu var ama sanırım millet otopark sanıyo bikac kisiye soledim azdaha dayak yiyodum :rolleyes:

Geri