Scudo Sports

Giant marka kask Alibaba'da 35 TL

bende ebayden almıştım catlike çakması bir kask, berbat kalitesi. ambalajköpüğü gibi birşey düşünün.

tercih etme listesi :D
1. gerçek bilindik marka (+100TL)
2. gerçek türkiye markaları kask (+50TL)
3. çin kask (+20TL)
3,5. kırık kask (?? :D )
4. gerçek kelle (paha biçilemez)

• Beğen
Tepkiler: yunus50
Scudo
@yunus50 ebay ve aliexpress tarzı sitelerde bu tip ürünlerin görüntüleri güzel oluyor ama kesinlikle dandik çıkıyorlar...

Decathlonda satilan 30-50 lira arasinda vardi heralde . eve gidince bakarim ustunde hangi standartlari karsiladigi yaziyordur. Hic kasksiz dolanmaktansa 35 liralik kask dandikte olsa kullanilabilir . en azindan ilk darbeyi karsilar sonrasinda parcalanirsa ne olur bilinmez tabi . birde 35 liralik kaski aldıktan yarim yil sonra kenara bi 50 lira daha atacaksin kesin ve daha iyi bir kask almak isteyeceksin fakat bu seferde yine paran yetmeyecek ve eldeki kaskida satamayacaksin . durum boyle degerlendirmeyi senin yapman gerekir

Kaskta paraya acımamak gerekiyor. Kesinlikle alınmaması gereken bir şey. Güvenlikte tasarruf olmaz:)

• Beğen
Ben ailexpresten bir kask aldım kaskın tasarımını çok beğenmiştim, kaskın orjinali Türkiye'de 930 TL'ye satılıyor. Aliexpresten kaskı 70 dolara aldım. Kask sahte olabilir ama bence decathlonda satılan kasklarla arasında bir kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
85 - 100 TL arasında değişen Prowell marka kask var ondan alabilirsiniz.
Sedonanın kaskları var 60 - 80 TL arası değişen.
Decathlondakiler hakkında bir fikrim yok. Ama Prowell marka kaskla daha önce kaza geçirdim gayet sağlam olduğunu söyleyebilirim test edildi onaylandı :D Önümdeki araca yaklaşık 30 km hızla vurdum tabi vurunca bisiklet beni üzerinden attı kafamı arka cama vurdum. Cam çatladı bende hiçbirşey yoktu başım hiç ağrımadı bile. Tavsiye ederim

@furkan.zaman haklısın en kısa zamanda bir kask edineceğim. Sanırım konu içinde bir kaç kişinin önerdiği Prowell marka bir kask alacağım. Teşekkürler cevap için.

@gollatr en etkili şekilde test edildiğine göre Prowell alabilirim. Teşekkürler :)

@Hasan Tunalı Alibaba çok büyük bir site yani her türlü ürün mevcut. Çok kalitelisinden adisine, orjinalinden talitine kadar. Siz iyi bir ürün almış olabilirsiniz.

@bektassamet Aynen öyle. Çok küçük hatalar trafikteyken büyük sıkıntılar yaratabiliyor. O yüzden bir kask hatta iyi bir kask şart.

• Beğen
Tepkiler: samettanoglu
Geri