Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

1,78 üstad. Uygun değil ise lütfen bildiriniz. Hali hazırda Mosso legard M kadro kullanıyor. Carraro 327 L kadronun biraz büyük geldiğini söylemeliyim.

Scudo
1,78 üstad. Uygun değil ise lütfen bildiriniz. Hali hazırda Mosso legard M kadro kullanıyor. Carraro 327 L kadronun biraz büyük geldiğini söylemeliyim.
TCR için ML büyük olur. Hatta M bile üst sınırında kalabilir araştırmadan almayın. (hala satın almadıysanız)

arkadaşlar merhabalar TCR ADVANDEC 2 KOM 2020 almayı düşünüyorum bu ürünü kullanan var mı bilgi paylaşabilir mi¿ teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35 paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim fakat 1 kişi yerine daha fazla kullanıcıdan bilgi görüş almak daha iyi olur diye buraya bir daha yazdım ben Cervelo s2 2014 bisikletimi satıp bu modelden almayı düşünüyorum eksi yönleri neler kusursuz değildir sonuçta

@trainspotting35 paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim fakat 1 kişi yerine daha fazla kullanıcıdan bilgi görüş almak daha iyi olur diye buraya bir daha yazdım ben Cervelo s2 2014 bisikletimi satıp bu modelden almayı düşünüyorum eksi yönleri neler kusursuz değildir sonuçta
Merhaba ben kullanıyorum. Alalı 3 ay oldu 4000km yaptım. Eksi olarak rahatsız olduğum tek kısım jantlarıydı. Onları da 1200km kullanıp karbon jantla değiştirdim. Ben almadan önce çok araştırdım, sıfır olarak bu fiyata (yerli markalar hariç) bu donanımda bisiklet yok. Scott addict 20 ile arasında kalmıştım ama rengi beni cezbetmemişti. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.

@Ekincan33 teşekkürler karbon kalitesi nasıl çok fazla esneme oluyor mu Cervelo ile Salcano arasında karbon da fark vardı baya bi mesela. bu fiyata bu özellikler şu dönemde dediğiniz gibi gayet güzel jant konusunda rahatsız olmuş genelde insanlar sizin gibi. aero kadrodan tırmanışa geçtiğim için bir de pişmanlık duyarmıyım :) aero kadrolar sıfır bisiklerde çok pahalı şuan

@KocaKurt TCR için konuşuyorsak aero kadro diyemeyiz firma yarış kazanacak kadar sert, ağırlık oranı ile iyi bir tırmanıcı yani all rounder olarak tanımlamış.

@sadi imren aynen okudum baya bi baktım jant masrafım olacak gibi gidondan vs memnun genelde insanlar. bisikletimi satar satmaz hemen alacağım inşallah

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@sadi imren jantta ayarlayacağız artık çok pahalandı ve ürün pek yok uygun kaliteli olan

@KocaKurt Açtığım konuya baktıysanız son sayfasında bisiklet üzerinde yaptığım tüm değişiklikler mevcut. Bu bisiklete bu kadar değişiklik yetecektir kanaatindeyim.

@sadi imren 3100 olmuş Sadi hocam onunda F/P si kalmadı anlayacağın.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@trainspotting35 bir yolunu buluruz ölücü giller olarak :)zoru hemen yaparız, imkansız, biraz zaman alır.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35 ben son sayfasını kaçırmışım teşekkür ederim bu jant modelini kenarda tutacağım şu an aynı an da hem bisiklet hem jant biraz ağır gelir üzerinde ki jantları uygun bir zaman da satıp böyle bir model alabilirim. yurtdışından karbon jant alayım dedim ama gümrük davasından dolayı ve sürekli kur dalgası yüzünden güvenemiyorum

Geri