Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

(link)
Bu bisikleti alsam, pembe olan kısımları nasıl kapatabilirim. Sticker ile olur mu? Ya da sprey boya ile mi daha iyi olur?
Bayan bisikletini erkek kullanmasının herhangi bir sakıncası var mı? Bacak boyum 67 cm, M kadro uyar mı? Giant Escape 1 erkek kadrosuyla, bayan kadrosu arasında pek bir fark göremedim. Yarı fiyatına bu bisikleti alıp kullanmayı düşünüyorum, ne dersiniz?

Nasıl boya olur bilmiyorum ve fiyatı uygun mu emin değilim ancak bence rahatsız edici bir pembe değil. Az şekilde yapmışlar. Normalde ben de çok hoşlanmam ama bu gösterdiğinizde gözü rahatsız etmiyor bence. Doğrudan kız bisikleti gibi durmuyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@undefined 2058 TL'ye gelecek ancak kurulumu kendim yaptırmam lazım. Fiyat olarak nasıl sizce uygun mudur?

@undefined 2058 TL'ye gelecek ancak kurulumu kendim yaptırmam lazım. Fiyat olarak nasıl sizce uygun mudur?

Bence fiyat çok iyi. Şu an piyasada 2000'den aşağı kalburüstü bisiklet yok. Sizin paylaştığınız da mükemmel değil belki ama bu fiyata ve genel olarak bir kere Giant marka olması ve aktarıcı modeli açısından gayet tatminkar. Tipi hoşunuza gittiyse, kadrosu uyuyorsa (o konuda daha iyi bilen arkadaşlar yönlendirsin) çok rahat tercih edilebilir.

Konfor ve dik sürüş için Giant sedona dx almayı düşünüyorum fakat bisiklet yok, forumda hakkında birşey bulamadım, var mı aramızda sahip olan?
MY20SedonaDX_ColorA.jpg

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşaallah.

Günaydın. Perşembe (dün) günü kurulumunu yapıp deneme sürüşünü yaptım. Escape R3 fren sistemi hariç gayet iyi.
Papuçları değiştirmek yeterli olur mu yoksa bacakları da değiştirsem mi karar veremedim.
Fren bacağı olarak Shimano xt + Baradine abs iyi olur gibime geliyor. Önerilerinize açığım.

@incarda renk çok güzel ne kadara aldınız incarda bey

Herkese merhaba, Eşim için giant escape air xs kadro bisiklet arıyorum. Temiz ve bakımlı olması önemli. Bir de İzmir e kargosu var tabii.
Belki sıkılıp başka markaya dönmek isteyen vardır :)

Son düzenleme:
Merhaba. Escape air L bedeni var mi.
M beden 80 bacak boyu 183 boyu olan biri icin kucuk mu gelir?
Kullananlar yardimci olabilir mi

@Ggullu L bedeni yok M beden ölçüleri 1,80 sınır gösterilmiştir.
ben 1.79 tam oluyor bana m beden.
bence airden ziyade rx serilerine bakmalısın yada escape 1-2-3 felan

• Beğen
Tepkiler: Ggullu
Escape air için aynakol ve yaprak dişli tavsiyesi
Verebilecek varmı . Mevcut olan yeni yamulmuş :/ orjinalini bulmak sıkıntı olur zaten pek kaliteli değil özelliklede yaprakları. Yaprakların dişleri kimi uzun kimi kısa bide üstüne yamulmuş :/

merhabalar sayın Giant çılar şöyle bir bisikletimiz var hakkında bildiklerimiz sadece teknik bilgilerden oluşuyor. internette kadınlar için üretildigi bilgisi var. sizce bisiklet nasıldır? şehir bisikleti mi, tura çıkılabilir mi? erkek kullanabilir mi? üzerinde degisiklik yapılabilir mi? bisiklet linktekinin aynısıdır.

giant liv Alight 1

(link)

Selamlar, bende de Giant Concord 3 2016 - L modeli var. 5 aydır sürüyorum, gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: KOMA
@Larkkral bahsettiğin bisikletin geometri şekli kadın yapısına göre oluşturulmuştur. Oturuş, tutuş pozisyonları uzantılar vs. temeli kadın anatomisine bağlı.
Bence tavsiye etmem. Yapına uygun bir bisiklet bak! Giant escape serilerini incele.

Çok güzel bir makina. Eşim için sx kadro arayıp duruyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: mustafantastico
Geri