Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Değerli arkadaşlar. Fitnes bike olarak kullanmak üzere giant fastroad slr aldım. Kadrodaki şu parçanın ne olduğunu bilen var mı? Ben parçayı bilinçsizce almış oldum. Resim temsili ama aynı parça var. Ne işe yarar, yardımcı olursanız memnun olurum.

Giant-TCR-Advanced.jpg

@TuzluNişasta52
caynt diyorlar direk. Bende öyle diyeceğim. Ben aslen scott cuyum ama giant dünyasına da girmiş olduk. Bakalım hayırlısı artık.

@Saim Deveci
işte o cihazları bir çözebilsem. Yoksa öyle yanlışlıkla unutmuşlar, üzerine yanlışlıkla takılmış gibi duruyor. Alarm gibi GPS gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Ömer G
@soneryen Giant'ın yurtdışı sitelerinde karşıma çıktığı için yurtdışı linklerini veriyorum. Edinmek isterseniz araştırmanız gerekecek: (link)

@Saim Deveci
Strava uyumu varmış sanırım. Çözmeye çalışıyorum. Paylaşım için teşekkürler.

Benide bu gruba ekleyebilirsiniz artık :) Hollanda'da satılan bir model olan fastcity rs2 GTS'Yİ almış bulunmaktayım. Şuan karamanda getirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum konya ya :) çok sevdim kuzene baktırıp aldım kadro büyük ama bakacam binemezsem zorunlu bir şekilde satacam 58 kadro xl :) boyum 1.70... bisiklet karbon maşa,shimano m355 hidrolik disk,alivio on arka attırıcı ve kollar, Acera aynakol vs... kilo 12.9.

Dosyalar

• IMG-20160715-WA0004.jpg
    IMG-20160715-WA0004.jpg
    147,1 KB · Okunma: 99
@Saim Deveci
Gelince bakacağım binemezsem zorunlu olarak ya takas yada satacağım ama çok sevdim duruşunu falan :/

@ömerözeren
çok diye büyük. Makul fiyatlarla satarsanız gider. Aksi durumda bu boy hedef kitle çok fazla yok.

@soneryen
Makul fiyat nedir mesela kaç civarına satabilirim?

@ömerözeren
sıfır fiyatı nedir bilmiyorum. Türkiye fiyatına bakarak ve yurtdışı aldığınız fiyatı değerlendirip, kâr amacı gütmeyen bir tutar makul bir fiyattır. Amaç kâr etmek değil, boyunuza uymayan bisikleti takas yöntemi veya aldığınız fiyat ile satıp kendi boyunuza uygun bir bisiklet almaktır. Bence bu makul bir fiyattır. Tabi bu bence diyerekten yaptığım bir yorumdur.

@soneryen
Ordaki fiyatı 900€ ben burda 1700 e yaklaştı ya takas edecem yada satıp boyuma göre alacam artık daha binemeden moralim bozuldu ya pazar günü gelecek :/ yazın çalışarak alıyorum cok zarar etmem inşallah ne gibi gider ki burada bu sistem

@ömerözeren
hele bir gelsin. yazarsın foruma. fiyatlarını bilmiyorum ama mutlaka talipli çıkar.

• Beğen
Tepkiler: ömerözeren
herkese merhabalar, giant rx 3 ve la pierre urban shaper 400 v modelleri arasında kaldım. rx 3 konusunda mert e. nin yazısını okudum, orada da sordum aynı soruyu ya.. burası daha farklı bir başlık haliyle.

bulabildiğim kadarıyla fiyat farkı ve donanım farkı var iki modelin. 300-500 tl kadar daha pahalı giant. ama donanıma bakınca la pierre önde. gel gör ki giant kadro ve geometrisi de öve öve bitirilemiyor.. acaba iki modeli de tecrübe eden, bilgisi olan duyan var mı? rx3 japonya dışında satılmadığından bilgi bulmak çok zor.

Geri