Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

@Ekincan photoshoptan az da olsa anlayan biri net şekilde ışık altında fotoğrafını çekip kodunu bulabilir. ben bile şu an oturduğum yerden belki %100 doğru olmasa bile kodunu bulmuş olabilirim. 9f001e gibi bişey çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Scudo
@Ekincan photoshoptan az da olsa anlayan biri net şekilde ışık altında fotoğrafını çekip kodunu bulabilir. ben bile şu an oturduğum yerden belki %100 doğru olmasa bile kodunu bulmuş olabilirim. 9f001e gibi bişey çıkıyor
Aslında Giant kataloğunda yok mudur ? Bu modelin kataloğuna bir bakmak lazım, teknik detaylarda yazabiliyor olmadı katalog içinde olan fotoğraftan yola çıkılarak renk kodu bulunabilir ?

@Özcancan Maşallah. Bu güzelliğin farklı açılardan da fotoğraflarını görmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
@M.İhsan teşekkür ederim. Bisiklet aslında eşimin. Hanımdan kaçırabilirsem çekerim tabi ki 😀😀

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Benim de merak ettiğim bir konuydu. Şansıma gezinirken denk geldi. TCR kadroya 28mm lastik düşünenler için faydalı olacağını sanıyorum.

• Muhteşem
Tepkiler: trainspotting35
@Deniz A Güle güle kullanın kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun.

Merhaba, Giant'ın stok PR2 jant seti nasıldır, yaklaşık olarak hangi referans setin muadilidir? Mesela Zonda veya Rollen Elite ile kıyaslanınca nerede konumlandırılabilir?

Merhaba, Giant'ın stok PR2 jant seti nasıldır, yaklaşık olarak hangi referans setin muadilidir? Mesela Zonda veya Rollen Elite ile kıyaslanınca nerede konumlandırılabilir?

O bahsettiğiniz jantların seviyelerinin altında, giriş seviyesi bir jant seti. V-fren ve disk fren versiyonları sırasıyla yaklaşık 1900/2000gr. Göbekler biraz hantal ama güzel bir antreman seti. Tubeless ready olması güzel bir detay. Bisikletlerin üzerinde valve ve bandı falan hazır geliyor, kolayca masrafsız tubeless kullanılabiliyor. Seviye olarak Mavic Aksium, Shimano RS100 diyebilirim.

@beermug Ağırlık olarak Cole Rollen setiyle zonda nın ön jantını toplarsanız Giant Pr2 setinin ağırlığını elde edersiniz . 😂 Bildiğim kadarıyla rulmanlı giriş seviyesi bir Jant Cole Rollen ile kıyaslanamaz Zonda ile de kıyas kabul etmez diye düşünüyorum.

Geri