akdo76
Üye
- Tepki
- 246
- İsim
- Fatih Akdoğan
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu kadro Medium sa 940 gr civarı, smallsa kendi bisikletimden ölçtüm 867 gr aktarıcı hangerları dahil. maşası ise sanırım hybrid modeli, 475 gr dır. Kadrosu sunduğu rijitlik değerlerine göre iyi bir ağırlık aralığında. Ultegra 6800 set pedal dahil. 8.1 kg geliyor.@Veto8 250904 dosyayı görüntüle
Bu haliyle ancak 8,3 kg geldi jantlar neredeyse 500 gram hafif. O değerler pek inandırıcı değil gibi geldi bana. Sitenin yazdıklarına bakarsak 7,9-0,5 =7,4 + 0,35 (Pedallar) + Suluk kafesleri + Km saati tutucu maksimum 8 kg gelmesi gerekir ki o kadar bile gelmemesi lazım.
Arkadaşlar merhabalar, bugün arkadaşımın severek kullandığı ve benim de yola geçmek adına aklımı çelen bir model olan Giant Defy Advanced 2 (2019) bisikletini incelerken ön ve arka jant çemberlerinin yan yüzeylerinde ufak birer yuvarlak delik dikkatimi çekti. Bir mtb kullanıcısı olarak pek bilgim yok yol bisikletleri donanımları hakkında. Kendisine sorduğumda ise su sirkülasyonunu sağlamak adına vs. fabrikasyon açılmış delikler olduğunu söyledi fakat ben tam olarak durumu oturtamadım açıkçası. Bisikletin üzerinde bulunan jantlar ise Giant PR-2 Disc . Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
@trainspotting35 @Ekincan
Giant Türkiye'den aldım. Caddebostan Showroom. Şimdi iletişime geçtim, garanti başvurusu yaparız yarın sabah dedi İbrahim Bey. Genellikle 15 gün içinde cevap geliyormuş ama Covid sebebiyle gecikmeler oluyormuş. 24 Kasımda alınan bisiklet bu bu arada, 3 kere kullanılmış. Kim bilir ne kadar sürecek sonuçlanması? Bir de teslim edildiğinde böyle bir şey yoktu dedi. İyice mide bulantısı anlayacağınız.

naptın Çetin hocam. Küçücük bir boya kalkması sebebiyle 14k liraya çektiysen benim bisikletin üstüne para vermem gerek satış yapmam için@Veto8 S beden olsa alırdım kırmızının hastasıyım. Bence ederi 14000 civarı olabilir. Çokta öldürmüş olmak istemem.

@trainspotting35
Teşekkürler. Kadro Large beden. Mağazaya baktım şimdi alacağım bir şey bulamadım. 500 liralık hediye çekim satılıktır eğer bir şey almayı düşünen biri varsa. Neyse artık hakkı 400-450 lira...
Bu arada bisikletim de satılıktır, soğudum bisikletten. 2020 model Giant TCR R7000 setli v fren. 24 kasım 2020'de alındı, sıfır sayılır. 17000 lira havale ile peşin aldım. Merak ediyorum ne değeri şu an. Teklifi olan varsa ya da piyasaya hakim biri varsa lütfen yazsın. Tek sorunu resmini attığım boya hatası.
Resmi görmeyenler için bir daha ekledim.
253297 dosyayı görüntüle