Scudo Sports

Giant hakkında

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
39531 dosyayı görüntüle Arkadaşlar ilk bisikletimi kalitesiz aldım.paxton diye bi marka..şartlardan dolayı..sonra yabaş yavaş üzerindeki malzemeyi değişe değişe 1600 gibi bi sayıya ulaştım.anlamayınca böyle oluyor sanırım:(gayet rahat hale geldi...bisikletimi hem şehir içi hem şehir dışında kullanılabilecek duruma getirdim...hybrit bisiklet olarak 5 aydır yoğun araştırma olarak giant comax 1i düşünüyorum..500tl den 6800tl gibi bi tutar bisiklete hemen geçmelimiyim sizce?yoksa orta yollu birşey mi almalıyım?şimdiden yorumlarınızı bekliyorum..keyifli sürüşler...

Scudo
@isaac52 Bence bu iş tamamen size kalmış, fiziken sorun yaşamayacaksınız, zihnen durumunuz tamam diyorsa sıkıntı yok. Ama şöyle bir şey başınıza gelecek; Özür diliyorum " Eşekten inip ata binmek" terimini tam anlamıyla iliklerinize kadar hissedersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Hibritten ziyade safkan yol bisikleti alsanız..

Yol bisikletinin gidonu hosuma gitmiyor....meriva,specialized,meriva,scott markalarından istediklerim vardı...ama bunda karar kıldım.alınca görücez nasıl bir fark olduğunu....

@isaac52 İşin mali kısmıyla ilgili kimsenin size bir söz söyleme hakkı yok. Tamamen sizin kişisel tercihinizdir bu. Ama tür konusunda o fiyat seviyesinde bir harcama yapacaksanız yukarıda bir arkadaşın dediği gibi yol bisikleti size bisiklet konusunda maksimum hazzı verecektir kanısındayım. Bence hemen karar vermeyip bir yol bisikleti deneyin gidonun şekline takılmadan, asfaltta kullanacaksanız bisikletin nirvanası yol bisikletidir. Neticede karar sizin tabi biz önerimizi yapalım gerisi sizin bileceğiniz iş.

Benim emektar paxton bu...bu ilk bisiklet deneyimim...bu bisiklet üzerinden yol bisikletine yakın birşeyler oluşturmaya çalıştım...son hamlem maşa olacaktı...kitlemeli bi maşanın beni biraz daha hızlandıracağını düşündüm.yol bisikleti bizim karadeniz şartlarını tam olarak karşılamadığı için ikisinin ortası birşey düşünme zorunluluğu yaratıyor...bisiklet bi tutku hali aldı bende zamanımı onunla geçirmek zevk veriyor..sizin de düşüncelerinize saygı duyuyorum...ama gönlüm giant comax'ta :)

@isaac52 İşte olay bitti. Gönlünüz de yatıyorsa bu bisiklet tamamdır. Şimdiden hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin. (Bu arada eldivenlerimiz aynıymış ;) ) Temizleme için nasıl bir şey yapıyorsunuz? Ben renklilerle makineye atacağım birazdan bakalım jel kısmı ne olacak :) Buna mecbur kaldım, terli haldeydi ve kuma düşürdüm silmekle de çıkmadı en iyi çözüm makine olarak gördüm :)

2. elde çok güzel bir kaç biislet var.. eğer yolunuz düşerse bir inceleyin derim. Hem fazla riske de girmemiş olursunuz

Ne isaya ne musaya yaranacak bir bisiklet bu. Daha önce fitnes bisiklet bahsinde karbon fitnes olmaz demiştim. Çünkü fitnesın bir ayağıda turdur. Bu karbon bisiklet ise ne yol bisikletinin vereceği hazzı verebilir nede tur bisikleti imkanlarını sunabilir. Aldıktan sonra bir süre sonra yok gidon değiştirme yok bagaj takma derdi ile uğraşmamak için kararını netleştir. Benden tavsiye oldukça hafif fitneslara yönelmen.

@isaac52 bisiklet gerçekten güzel harika beğendim ama maşa düz maşa Türkiyenin yolları düz maşalı bisikletleri sevmiyor düz maşalı bisiklet kullanmaya başladın mı ilerde sanırım ilk işin maşayı değiştirirsin.Bir sey sormak istiyorum bu bisikleti ne amaçla kullanıcaksınız?

Eldivenlerimi elimde yıkıyorum..makinada yıpranıyorlar...herkesin görüşüne saygım sonsuz fakat şekil mest etti. İnş diğer özellikleriylede memnun kalırım inş...

Bu bisikleti uzun yolda kullanmak istiyorum...hafif fitnestan kastınızı anlamadı ben :)

Bu tarz bir bisikletin beni hız,hafiflik yola gidiş olarak doyuracağımı düşünüyorum ben...bnmkisi sadece beğenilere be araştırmaya dayalı bi çıkarım...deneyim şart ....

Bugünlerde çok düşünüyorum ne yapsam diye ben de yola geçtim sonunda....

Geri