Scudo Sports

Giant Escape Air bisikletim çalındı

gogogetzuk

Üye
Tepki
1
İsim
göktuğ özge
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar, 19.03.2020 tarihinde gün içinde (saat olarak bir bilgim yok) kadıköy bostancıda ikamet ettiğim apartmandan kilidi kırılarak Gri renk Giant Escape Air bisikletim çalındı. Escape air serisi mavi veya turuncu renkler genelde yolda. Gri rengi ve elcikleri diğerlerinden farklı bu yüzden görenlerin ayırt edebileceğini düşünüyorum. Şu anda bisiklet üzerindeki tekerler orjinal değildir. yeni değiştirmiştim.

Numaram 0537 518 75 60
Screen Shot 2020-03-20 at 20.27.412 copy.pngScreen Shot 2020-03-20 at 20.27.41.png

Dosyalar

• Screen Shot 2020-03-20 at 20.27.51.png
    Screen Shot 2020-03-20 at 20.27.51.png
    502,5 KB · Okunma: 37
  • x5_691077416v07.jpg
    x5_691077416v07.jpg
    39,4 KB · Okunma: 38
Scudo
Böyle bir haber duyunca kanım çekiliyor ve çok üzülüyorum. Allah'ın cezaları, millet yok haliyle bisiklet alıyor siz çalın...Şerefsizler.

Geçmiş olsun tez sürede bulunur inşallah

• Beğen
Tepkiler: gogogetzuk
Geçmiş olsun gerçekten çok moral bozucu bir durum. Bir gün bir otoparka girdiklerinde planlı bir şekilde orada bekleniyor olmalarını temenni ediyorum.

Bende de 2006 Giant Escape Air var mavi renk eğer buralarda (Manisa) görürsem muhakkak farkederim geçmiş olsun ...

Ulan canım acıdı be..
Giant gördüğüm her yerde dikkat kesiliyorum. Görürsem muhakkak bilgi veririm.

• Beğen
Tepkiler: gogogetzuk
büyük geçmiş olsun, arkadaşlar bisikletinizi evinize çıkarmaya üşenmeyin, bisikleti uygun bi şekilde yüklenirseniz taşıması kolaydır, kilom 107, 14 kiloluk bisikletimi fazla zorlanmadan üçüncü kata çıkarabiliyorum, boyumdan 28 kilo fazlam var.
.
Bisikleti doğru taşıma şekli: dirseğinizi kırarak üst borunun en arka kısmının altından tutun ve o şekilde taşıyın hatta bisikletin gidonu fazla oynak değilse tek elle bile taşıyabilirsiniz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Teşekkürler ilginiz için,
Şu anda letgo, sahibinden vb sitelere 10 dk da bir paranoyak gibi bakıyorum. Bostancı sahilde kısa bir yürüyüş yaptım tabi gözüm bisikletlerde. Son durum bu.
Aklına bir site yada benzer bir fikir gelen olursa paylaşsın. uygularım.

@gogogetzuk karşınıza şüphelendiğiniz bi ilan çıkarsa özellikle bağcılar ve esenleri dikkate alın, aynı renk, marka ve modelde başka bi bisiklet fotosu da koyabilir internete, bisikletine göre ucuz veya ucuzun biraz üzerinde satışa çıkarılan mallara da dikkat edin, açıklaması yetersiz ilanlar vesair, tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bisikletiniz bulundu mu bilmiyorum ama Eminönü/Küçükpazar mevkiinde kurulan çalıntı pazarına bir uğrayın derim sabah çok erken saatlerde kuruluyor demişlerdi ama ben akşam 8 civarı orada bulmuştum çalıntı bisikletler mutlaka küçükpazara uğruyor. Polisler kovalamıyor bisikletleri ancak bulduğunuzda yanınızda fotoğrafını ve suç duyurusunu mutlaka bulundurun geçmiş olsun inşallah bulursunuz...

daha bulunmadı, sanırım bundan sonra da zor.

Geri