@sadi imren ilk fotoğraftaki beyaz brooks seleli alet özel yapım bir şeye benziyor. Taner Rona'nın çalışmalarına benzettim. Çok büyük ihtimalle çalıntı. Kendisine ulaşıp sormak lazım.
@Özcan. Tekli, ayna kol vardı, fren pabuçları falan da iyiydi maksis lastik vardı üstünde ben de ona baktım fiyatını da sordum 400 TL istedi satıcı selesi o fiyat diyemedim
@sadi imren
Çok enteresan fotoğraflar, nasıl bir ortam bu, sanki bas bas bağırıyor hepsi çalıntıyım diye. Ben mi yanlış anlıyorum acaba, garipmiş pazar.
Hocam güvenlik merkezi görüntüleri paylaşmadı benimle polise yollayacagini söyleyerek sadece bisikleti teyit etmek için bir fotoğraf verdiler
Bu açıdan gayet net görünüyor polis karakoluna gidip şahısları görmek istediğimi söyledim ancak oradaki memur görüntülerin ellerine ulaşmadığını soyledi, hafta içi tekrar giderek görüntüleri elde etmeye calisacagim.
Bundan başka 2 tane daha kamera görüş açısı mevcutmuş İnsallah tespit edilecek hocam hırsızlar
Saat 19.52'de çalınmış hocam iki kisilermis, muhtemelen ekipmanlarıyla gelip açmışlar bilgi edindikce buradan paylaşırım