Scudo Sports

Giant Defy 2 2011

Scudo
Hayırlı olsun.Çok şık ve kaliteli bir giant.Kadro da mükemmel.Giantın yol bisikletlerini çok beğeniyorum.Güle güle kullanın.

Son hali budur
Aynakol - Aktarıcılar - Kollar Tiagra
Jant seti Mavic Aksium Race
Fren Seti Shimano 105
Sele San Marco Ponza Power
Pedal Look Keo Classic

Mataralar hariç pedallar dahil: 8,9 Kg

http://img384.yukle.tc/images/2142giant2.jpg

Renk uyumu süper , giantlar zaten her zaman müthiş kazasız belasız bol pedallar
Acaba ne kadara mal oldu?Bende para biriktiyorum yol bisikleti için ona göre kendimi ayarlıcam:rolleyes:

İyi günlerde bolca pedal dilerim müthiş görünüyor :)

• Beğen
Tepkiler: osmaner
üst borunun sele tarafında aluminyum alaşım yazması lazım, bi bakıp söyler misiniz? bende de defy 4 var, kadro çok ağır vs dediler, ben de düşünüyorum acaba kadroyu değiştirerek hafifletmek tek yol mudur, yoksa komponentleri değiştirerek biraz olsun hafiflik sağlayabilir miyim..

aklımda olan sele borusu ve boyunu karbon ile değiştirmek, ve daha sonra da sram apex set almak.. ne kadar hafifleticeği konusunda ise malesef hiçbir fikrim yok..

• Beğen
@aso2

Teşekkür ederim. Değişikliklerle birlikte 3250 TL gibi bir fiyata mal oldu. Taksitle tabii ki. Umarım en kısa zamanda bisikletinize kavuşursunuz.

@burak koçak

ALUXX SL 6000 Series BUtted Tubing kadro. Aldığımdaki komponentlerle 9.4 KG'dı. Fakat üzerinde 700x25 ve ağır lastikler vardı. Lastikleri değiştirip pedalları takınca 9.2 oldu sele ve jant değişimi ile 8.9'a indi.

çok güzel iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Değişim harika olmuş. Çok güzel görünüyor.
Kazasız bol pedallar... :)

• Beğen
Eski jantlar muhtemelen daha sağlamdır ama son haliyle oldukça göz alıcı.
Güle güle kullanın.

Geri