Scudo Sports

Giant Brass Serisi-Fotoğraf ve Genel Bilgi

@gvenc_mtb

yoktur.olsada çok büyük bi fark değildir. fark parçalarda ;)

bisikleti isterseniz xc bisikleti gibi isterseniz street bisikleti olarak kullanabilirsiniz ;) hatta ağırlığı takmazsanız yarışlara bile katılırsınız.

Scudo
@gurkankas

Burada Brass1 ile Brass2 arasındaki farklar:
*B1 deki launch maşanın rebound ve sertlik ayarı var, B2 deki launch un sa sadece sertlik ayarı var.

*B1 de Hayes in mekanik frenleri var, B2 de Tektro nun mekanik frenleri var.

*B1 de arka aktarıcı Sram SX5, B2 de Sram SX4.

*Ve son olarak TR ye gelen bütün Brass1 ler Small size, Brass2 lerinde hepsi medium.

@freeridedrk

işte onu diyom farklar parçlarda kadroda sadece boy farkı varmış onuda oğrenmiş oldum ;)

hepinize tesskür ederim..
parçaların farklı olduğnun farkındayım...
frenler simdilik çok önemli deil sonradan onlar hidrolik olucak yani orijinal halde kalmıycak...
yan zamanla deişicek...
benim tek merakım kadroydu oda zaten medium istiyodum 14.5" galiba daha rahat ediceğimi düşünüyorum... tabi denemekte fayda var simdi iş bizimkileri ikna edip almak kaldı...
PSP mi elden çıkartıp bisikletin fiyatından kalanıda ailem tamamlarlarsa süper olur...

ben buradanda olsa sunları söylemek istiyorum bayadır bisikletforumda takılıyorum bisikletle ilgili terimleri flan öğlerendim tarzları öğrendim iyice bilgiedindim ve simdi kararımıda verdim
burdan bütün bisikletforum üyelerine tessekkür ederim.. paylasımları ve yardımları için umarım en kısa zamanda bende sizin aranıza katılırım....

@freeridedrk

Brass 1 alıcaktım 1.85 e 95 kiloyum olmaz mı bana :(

@KuNDuZ

Streette kadro boyu çok önemli değildir. alçak kadro kullanılır. genelde max. 14,5 '' tir fakat bazı firmaların kadro boyu ölçümleri faklıdır. giant STP 15''ti sanırım ve street için en güzel kadrolardan birisi. ;)

@KuNDuZ

Olur tabiide rahat edemezsiniz... Benim de boyum 1.82m ve brass1 bana cok küçük geldi...

Bir fotoda benden. MotoShow 09'dan

http://i205.photobucket.com/albums/bb5/e_erdun/IMG_0413.jpg

Geri