Scudo Sports

Giant Brass-1

@dodo

arkadaslar yanılgıya uğramayın Suntour Duro serisinin bu seneki aynakolu gecen senekinden cok daha farklı... gecen seneki modelin kırılan yeri bu sene daha da kalınlastırılmış;) ve kolun pedalla olan bağlantısından sonraki bölüm yuvarlak yerine köseli yapılmıs buda hoş bir görüntü kazandırmış. buarada RSt launch RSt firmasının ürettiği DJ serisi maşadır TR de bu brass ler gelene kadar sadece Oğuz Yazıcının UMF sinin üstünde vardı ve cokta sağlam bir maşadır..

Hadi yeni bisikletinde hayırlı olsun.. güle güle kullan;)

Scudo
@freeridedrk

valla dorukcum 2009 model aynakolun ne kadar sağlam olduğunu bilemiycem ama aynı malzemeden yapılmışsa 2 ayda değil 3 ayda kırılıcak ama mazleme farklıysa bişey diyemem. maşa bana pekte dj serisi gibi gelmedi açıkçası xcm gibi çalışan normal bi maşa gibi duruyo ve boruları baya ince ama sağlamlığı hakkında yine bişey diyemem :D:D ama ilk değiştireğin şey aynakol sonrada maşa eğer memnunsan başka şeylerde değiştirebilirsin.

bisikletin çok güzelmişş kardeşim güle güle kullan aynakolun street'e göre deil bi tek onu deiştirsen iyi olur kazasız belasız iyi günlerde kullan iyi streetler bende yeni voltage yz15 alıyorum(scott)aldığımda foruma koyucam(large)kadrovs.. herkese iyi günler....

• Beğen
Tepkiler: Arisen
@EXTREME(HKNhakan)

YZ15 fiyatına göre iyi bir tercih!:) ama frenleri hakkında bir fikri olan varsa paylaşabilir mi?(sanırım seridışı shimano hidrolik sistem=?).Saglam tutuyorlarsa kısa zamanda yol alabilirsin sonucta hidrolik farkı var ama rotor çapı da önemli ;);)
Herkese Extrem günler

yz15 de seridışı hidrolik fren kaç yıldır voltagelarda kullanılan bir fren ve shimano deoreye çok benziyor yani deorenin seridışı modeli diyebiliriz...

Doruk oğuzhan abi o maşayı pert etmişdi ama hatırladığım kadarıyla..:D ama kötü maşa demek değil bu....

extreme(hknhakan) bence gerçekten street yapcaksan L kadro büyük kaçabilir eğer boyun 1.80dan uzunsa S al... 1.80 dan kısa isede
XS al hareketlerde senin için daha seri olur küçük kadro çünkü voltagelarda biraz hantal bisikletlerdir....

@cakhiy

Yanlış bir yönlendirme Çağrı.1.80 den uzun birine small kadro kısa oluyor.Dün gittim denedim her boyunu brassların..1.80 ve üstüne m veya tercihe göre L,180 altınada m,s veya xs..

• Beğen
Tepkiler: cakhiy
Erkal abi voltagelarda S kadro okadar küçük gelmiyebiliyor 1.80 üstü Sinan ve Uğur kullanıyordu onlarda şikayetçi diyellerdi o açıdan yazdım ama teşekkürler:D ..

erkalım o l-m-s her markaya göre değişiyo.
benim bisiklet large mesela ama ufacık.
scott da xs 13",s14",m15",L16",xl17yada18" diye hatırlıyorum. erkal sen 16" voltageyle tahminimce kaldırıma zor çıkarsın arkadaşımda medium vardı ve baya büyüktü. yani en ideali small. ama scott ında sağlamlığı önemli tabi. birde garanti meselesi var işin ucunda. kırıldığında ne olucak para iadesi güle güle mi olucak.
ama görüntü için gidip scott alın derim başka bi artısı yok. ne sağlamlık nede rahatlık açısından.

Gerçek street/dj kadrolarında, genellikle kadrolar en fazla iki boyda üretilir ve bu da 15" ten fazla olmaz. Bu tür kadrolarda asıl önemli olan (boy açısından) üst boru mesafesidir.

Black Market, Dobberman vs. gibi popüler firmalara bakarsanız kadroların tek boyda fakat farklı üst boru seçeneklerine sahip olduğunu görebilirsiniz.

Scott ın YZ0 altı modellerinin street tarzı ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum, zaten üzerlerindeki malzemeler düşük seviye xc malzemeleri.

@ujur

de voltagedan bahsetmedimki ben ugurum :) açık bir şekilde brasslardan bahsediyorum :) voltage bana göre güzel bir bisiklet değil specializedın hardrock modeli gibi ucuz yollu sağlam kadrolu başlangıç bisikleti sadece en üst iki modeli hariç.

Brass ı dün Kaçkar Bisiklette bende gördüm.Gerçekten harika renklere ve fiyata sahip.Açıkçası bi an heveslenmedim değil.Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Arisen
@ErkaL

biri üstte yorum yapmış sende brass larla örnek vermişsin bende voltage ile örnek verdim.

@ErkaL

Brass leri incelerken lastiklerinin kirli olduğunu farkettim.Sanırım sorumlusu sensin.:D
Serkan abi de bi test sürüşü yaptığını söyledi.:D

Geri