Scudo Sports

Giant Bisikletimin Jantına Sticker Uygulaması

maviox

Aktif Üye
Tepki
101
İsim
Mehmet Yılmaz
Bisiklet
Giant
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Stickerlar Nasıl olmuş arkadaşlar Çin'den getirttim. Yarın açık havada net fotoğraflarını çekerim. Sanırım jant stickerları bisikleti daha sportif gösteriyor.

Scudo
Hoş olmuş bence.

vallahi ben çok beğendim. hele birde fosforlu ise tadından yenmez.
bende hemen bakıyorum ebaydan şimdi

Güzel hatta orjinal gibi...

13 dolara aliexpress.com sitesinden aldım. Detayları aşağıda zibil gibi çeşit var. Sanırım gece reflektör özelliği var.

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/07/eb69a07b184168c27c18274d224bb4f3.jpg

• Beğen
Tepkiler: CANOZAN
Çok güzel olmuş dostum. Hayırlı olsun.
Paylaşım için de teşekkürler Carraro yol bisikletimdeki stickerlar bir gün çıkarsa eğer uyumluysa Cosmic veya Dura-ace alırım belki :)

• Beğen
Tepkiler: maviox
Bence çok güzel olmuş.

Valla ben sadelikten hoşlanıyorum. Beğenmedim. Daha dün jantta, kadroda ne kadar uyarı, gereksiz çıkartma varsa söktüm. Zevk meselesi tabi ki.

Güzel olmuş. Keşke eski halinin de resmini ekleseydiniz. Değişimi görmek daha heyecan karardı.. Güle güle kullanın. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/08/68bb6ac767a6de4e0d916586b07263b4.jpg

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Eskiye göre çok iyi keşke şu türkiyedede bisikletin kıymeti bilinse istenilen istenildiği zaman buluna bilse

• Beğen
Çamurlukların marka ve modelini biliyor musunuz acaba?

Zefal no mud gittigidiyorda aron bisikletten aldım

Teşekkürler, ben bisikleti aldığınızda üstünde olduğunu düşündüm.

Gerçekten çok iyi olmuş, bayıldım :)

• Beğen
çok güzel olmuş bende eski bisikletime xtc sticker yaptım üstüne vernik atmamıştım kenarları atma yaptı şimdi indirime girmiş tekrar sipariş verdim yapıştırıp verniklicem bu sefer

• Beğen
süper ama o çamurluk olmamaış o bisiklete :) [kendi şahsi fikrimdir yanlış anlamayın :)]

Geri