Scudo Sports

Giant bisikletim çalındı yardımınıza ihtiyacım var.

Utanmasa poz verecek kameraya, çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Vasıf
Scudo
@Vasıf Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bisikletinize kavuşursunuz.

Merak ettiğim şey bisiklet çalınırken apartmanda kilitle bağlı mıydı yoksa açıkta mı duruyordu?

Eğer bağlıysa herifin yaptığı buyuk cesaret. G

Geçmiş olsun . Başına benzer tatsız olay gerçekleşmiş arkadaşların yazılarını okuyun. Mutlaka faydalanirsiniz. Karakoldaki memurları da ara ara ziyaret edin. Varsa yukarılarda tanıdık mutlaka isin ici ne kat in ki süreç hizlansin. Burada da bizlere konu ile ilgili lütfen güncelleme yapın . Olayı canlı tütün tekrar geçmiş olsun. :(

• Beğen
@goky87 teşekkür ederim. Çalındığı sırada kilitliydi. Kamera kayıtlarına göre hırsız önce apartman kapısının kilidini sonra da bisikletimin kilidini açıp bisikleti alıp gitmiş.

@Çağdaş78 mutlaka bilgilendirme yapacağım. Teşekkürler.

Arkadaşlar sahil hattındaki martılarla (bisikletli polisler) da konuyu ve görüntüleri paylaştık. Hala haber bekliyoruz...

Maltepe 'e yakın oturuyorum bende. Görürsem bu şahsı, bisiklet süremeyecek hale getirip, çaldığı yere götürmesini sağlarım. Geçmiş olsun.

FullSizeRender.jpg bisiklet.jpg @mlhkrc çok teşekkür ederim. Umarım birimiz görürüz.

Arkadaşlar son durum: Bugün karakola uğradım bilgi almak için. Hırsız bulunmuş. Benimkiyle beraber iki bisiklet daha çalmış. İfadesinde pişman olduğunu, bisikletimi 100tl karşılığında tanımadığı bir adama sattığını, benim mağduriyetimi gideremeyeceğini çünkü parası olmadığını söylemiş (Diğer arkadaşların bisikletlerini çalan hırsızlarla aynı kalıplaşmış kurtarıcı açıklama) Gürcü olduğunu söylediler. Savcı tarafından mahkemeye çağırılacakmışız. Bisikletime denk gelirseniz haber edin lütfen. Çalındığı gün arka çamurluğu üzerindeydi.

Hocam bit pazarlarına falan kesinlikle bak, geçen aylarda öyle bir pazara denk gelmiştim. 6-7 tane bisikleti yan yana koymuş satıyordu, fiyatları falan duyunca bu işte bir bit yeniği var demiştim. Umarım en kısa zamanda bisikletinizi bulursunuz hocam. Bayaa donanımlı bisikletleri şaka gibi fiyatlardan satanlar var bu pazarlarda, tabi bisikletleri nereden aldıkları bilinmiyor.

Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah kısa zamanda kavuşursun bisikletine.

• Beğen
Abi tekrar geçmiş olsun. Lanet olsun böyle insanlara. Bulunmuş ama hiçbir yaptırımı yok. Herif tutuklumu onu yazmışsın. Sahile inecek vakit yok yoksa aklımda bakicam umarım denk gelirimde sende kavuşursunuz bisikletine.

• Beğen
Mahkemede mağdur olduğunu söyledi. 6 ay bilmem kaç gün ceza verildi. Karara itiraz ettiğine dair tutanak geldi ve son durumu bilmiyorum.

Geçmiş olsun umarım bisikletinizi bulursunuz ve o adam da hakettiği cezayı alır. Eskiler anlatır hep mahallelerin nasıl olduğunu hep kıskanırım o zamanları. Herkesin kapısı açık denir ama kimse bir şey çalmaz. Artık gelir dağılımı o kadar uçurum oldu ki kimisi kazanamadığı kamera olsa bile böyle şeyler yapıyor. Yurtta kaldığım için bu konuda kendimi cidden şanslı hissediyorum. En fazla öğrenci çalma girişimde bulunur ki güvenliklerle muhabbetim olduğuna hepsine söyledim bisikleti, göz kulak olurlar diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geçmiş olsun öncelikle benimde bisikletim çalındı ve kamera görüntüsü ile başvurdum 1 ay oldu hiçbir sonuç yok tekrar bende karakola gittim savcılığı gittiğini söylediler dosyanın nasıl bir yol izlemeliyim sizce

Geri