Scudo Sports

Giant ATX Pro

waşşşşşşşşşşşşşşş harika bi uyum sağlamış gerek maşa gerekse biskletin renkleri çok hoş.!!!!tıpkı bir tank gbi sanki:) hayrlı olsun kazasız belasız günlere pedallayın

• Beğen
Tepkiler: Murat PEKER
Scudo
aynakolda siyah olsaymış sanki renk bütünlüğünü tamamlar gibi.ama bu haliylede mükemmel.kazasız pedallamalar dilerim

• Beğen
@ertan sevim

Truvativ ile değiştiricem onuda..siyah..kafaya koydum..teşekkürler dilekleriniz için..kazasız sürüşler dilerim.

Nazar değmesin güzel bisikletiniz var. Benim kafamdaki gibi ama renk olarak beyazı :))

Trek3700 var bende ama sizinki gibi bisiklete binmek için yapılacaklar listesi nelerden oluşur acaba?? Lastik ve jant tel aralıkları tam istediğim gibi. 11 - 12 kg civarı düşünüyorum.

Edit: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=27736&page=2 forumda az çok ne yaptığından bahsetmişsin.

• Beğen
Çok güzel... Sade ve çekici... Mat sanıyorum renkler, onlarda ayrı bir güzellik katmış. İyi gezilerde yoldaşınız olsun. :in:

• Beğen
@refik giresun

Merhaba, teşekkürler görüşünüz için.
Öncelikle sürüş tarzınız önemli. Sanırım İzmir'de yaşıyorsunuz ve asfaltta kulanıyorum şehiriçinde diyorsanız maşayı değiştirmekle işe başlayın derim. Benimde üst seviye ilk bisikletim Trek 3700 idi. Üstünde XCM maşa vardı ve ağırlığı 2500 gr üstündeydi. Şuanki Mosso rigid maşa ise kendim tarttım 505 gr gibi bişi. Yani kafadan 2 kg hafiflersiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: refik giresun
Hayırlı olsun. Bisikletiniz çok güzel. Güle güle kullanın.

Bu kadronun ağırlığını tartan var mı acaba bir kullanan arkadaş daha vardı ebay de 2009 modelinin 17 inçine 1590 gr yazmışlar ama doğru mu?

@OzzYMKL

İnternette sadece Ebay'de değil birkaç yerde daha bu bilgi vardı. Alırken çok araştırmıştım. Aldıktan sonra tartma şansım olmadı, çünkü komple bisiklet halinde, ikinci el olarak aldım. Ama bu ağırlıktan biraz daha ağır olabileceğini düşünüyorum.

@Deniz Gökhan Tezcan

Evet kulak ve furş ve vidalarla ağırlaşacaktır biraz daha bazıları bunlar dahil ağırlık olarak 1590 gösteriyorlar onun için sormuştum.Aynı kadrodan bende düşünüyorum fakat canlı şekilde görmem lazım ilk önce mersin e geldiğimde inşallah görme fırsatım olur sizin kadroyu.

Merhaba,

Düşünmeden alabilirsiniz kadrodan. Mat renk çok hoş duruyor :in:

Geri