Scudo Sports

Giant ATX Pro

Scudo
Kırmızı siyah çok yakışmış.Güzel bir şehirli olmuş:)Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: Murat PEKER
Düz maşa bisiklete ayrı hava vermiş doğrusu,acaba kg nedir? bilgi verebilirmisiniz.güle güle kullanın,çok güzelmiş...

• Beğen
çok güzel bir bisiklet olmuş özellikle jantları çok güzel.güle güle eskitin bol pedallar.

@pasteteux

Yorumunuz için teşekkürler. Frenleri yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Düz yolda kullandığım için performans olarak yetiyor. Frenleme çok iyi, aşırı hızlara korkmadan çıkabiliyorum. Tavsiye ederim, fiyat olarakta iyi :in:

Güzel bisiklet hayırlı olsun.
Düz maşayı sevdim.:)

@puppetmaster

ışıkların orda sizinle tam yarışa giriyordumki işim çıktı

güle güle kullan güzel olmuş. Eskişehire gelirsen bisikleti kaptırırsın renklerden dikkat et :) kazasız bol pedallar...

• Beğen
gerçekten güzel bir bisiklet olmuş güle güle kullan.
maşa ile iyi bir hafiflik yakalamışındır.
tahminim 10kg.nun altına inmiştir.
kazasız ve keyifli sürüşler

• Beğen
@998811

Tamam hatırladım. Disk frenli bir bisikletiniz vardı. Markasını hatırlayamıyorum pardon (Sedona yada Bianchi idi sanırım). İyi kaçtım ama dimi (zengin kalkışı derler yaa :) :p

Acaba kadroyu kaça aldınız?Ve nereden aldınız? :D
Bu arada bisikletiniz gerçekten çok harika

• Beğen
@puppetmaster

evet bianchi işim çıkmasaydı kapışırdık performansın iyi bisikletin gibi

@998811

Cebeci ışıklardan aşağıya doğru arkadaşımın bilgisayar dükkanı var "Dünyam Bilgisayar", belki bilirsiniz. Oda eski bisikletçilerdendir :) oraya sık ugrarım. Birgün gelin tur felan organize ederiz.

kusra bakma gözüm kaldı öff nazar değdircem :D günde 3 vesait bakıyorum fotolara !

Geri