Scudo Sports

Giant Anthem Advanced

Scudo
Buda ilk yorum olsun... dehşet bişeye benziyo giant a hep hayran kalmışımdır heleki advanced olması, çok güzel hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: sadana ve hayati
harika bir bisiklet. çok hoşuma gitti. kazasız belasız bol sürüşler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: hayati
Güzel bisiklet...Kendisi küçük bir servet değerinde:)Mavi ve beyazın uyumu...Giant bisikletler hoşuma gididiyor...İyi günlerde kazasız sürüşler...

• Beğen
Kackar Bisiklet'te gordugum ise, canlisi daha da dehset gozukuyordu..
Hayirli ugurlu olsun...

• Beğen
Harika demeyi çok isterdim ama asıl harika olan bu bisikletin X modeli "2010" malesef. Keşke bunu almış olsaydınız. Ama yinede piyasadaki rakiplerinin çoğunun üstünde bir model ve tercih ettiğiniz donanımlar "maşa hariç" son derece yerinde. Hayırlı olsun.

• Beğen
Hayati abi diğer yerde bunları eklemek bana nasip olmuştu.Yine aynı dilklerim geçerli.Kazasız sürüşler..
Paylaşımın için çok tşk ler..İyi forumlar.

• Beğen
Hayırlı uğurlu olsun..çok güzel bi FS bu.Lastikleri nereden aldığınızı sorabilirmiyim?

• Beğen
deli bir şey bu giant yapmış yapacağını yine
hayırlı olsun

• Beğen
çok asil duruyor uyumuyla herşeyiyle dikkat çekici can yakan bisiklet darısı cümlemize

• Beğen
@Mert Bağcılar

merhaba , Pricepoint ten getirtmiştim. 2 lastik için $43,96, UPS için $54,98, Sigorta için $ 1,25, toplamda $100,19 ödedim.Umarım bilgiler faydalı olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: MertSayın
Hayırlı olsun güzel bir seçim olmuş fiyat olrakda öyle:D...
iyi pedallamalar...

• Beğen
canavar gibi bisiklet ya iyi günlerde kullan.hayırlı olsun.mavi yanaklı lastik süper olmuş.

• Beğen
Efsane bi kadro ve üzerini süsleyen harika ekipmanlar işte bu güzelliği oluşturmuş :in:

• Beğen
Belki bisiklet konusunda yeni olmamdandır ama hayatımda gördüğüm en iyi giant

• Beğen
Geri